Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:
Antoine napisao:
MILOS OBILIC napisao: Antoine i ostali kakav je ovaj centar sto je pojacao Olimpiju Alex Stepheson
Fantastičan skakač po onome što se sećam. U napadu solidan, ništa posebno. Dobar u odbrani, odličan bloker.
Znaci klasican crni centar.
Više četvorka po meni. 203cm bez patika, ali odličan raspon ruku od 213cm. Ne znam kakav je bio u Grčkoj, po snazi sigurno može da parira i evropskim centrima.
Korisnikov avatar
By Antoine
Nookie napisao:Krka dovela Malcolm Armstead-a....plej
Ko je gledao NCAA turnir zapazio ga je verovatno u dresu Wichita State Shockersa. Imao nekoliko dobrih partija, mada se uglavnom ispucavao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cek, cek Vicita je bese napravila neko veliko iznenadjenje? Samo sto sam ja utripovao da su tamo skoro sve bili belci u ekipi :think:
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Cek, cek Vicita je bese napravila neko veliko iznenadjenje? Samo sto sam ja utripovao da su tamo skoro sve bili belci u ekipi :think:
Došli do F4. Ti si se nešto iz...., samo Ron Baker je od belaca imao zapaženiju ulogu, ostali teško da su i videli parket.
Korisnikov avatar
By Antoine
Matt Janning, novi bek Cibone

Datum rođenja: 22.6.1988.

Pozicija: bek

Visina/težina: 193/90

Prethodni tim: Montepaschi Siena (Italija)

Statistika iz prethodne sezone: 7.8 poena, 1.4 asistencije, 1.9 skokova, 44.1% iz igre, 39.4% za tri, 84.8% sa penala

NCAA karijera: Sezona 2009/10, Northeastern – 15.4 poena, 3.9 skokova, 1.5 ukradene, 3.1 asistencija, 41.2% iz igre, 33.1% za tri, 75.2% sa penala

Razvojna liga: Sezona 2010/11, Rio Grande – 13.6 poena, 5.6 skokova, 2.6 asistencija, 45.3% iz igre, 42.3% za tri, 75% sa penala

Profil: Teško je promatrati Janninga kroz oči statistike jer je u pitanju neverovatno timski orijentisan, nesebičan igrač, koji na parketu pruža više nego što se može videti u njegovim brojkama. Odličan bez lopte, konstantno se dobro kreće, odlično pozicionira i dobro učestvuje u timskom napadu. Odličan je spot up šuter, dobro koristi blokove i otvara se za dodavanje. Ima visok i brz izbačaj, jako nezgodan za branjenje. Ubitačan iz kornera. Dobro se diže na šut i iz driblinga, naročito nakon dobre finte šuta. Nije posebno zapažen u izolacijama zbog slabije kontrole lopte i nedovoljnih atletskoh sposobnosti, mnogo je opasniji kada prima loptu i diže se na šut. Nije posebno opasan u prodoru, iako ima solidan prvi korak, ali ga kontrola lopte i dribling ograničavaju. Odličan dodavač, nema običaj da zadržava loptu mnogo u posedu već pravovremeno i brzo reaguje. Odličan timski defanzivac, izuzetno dobro komunicira sa saigračima, pokriva rupe, rotira i igra odličnu odbranu na perimetru. Ima dvogodišnje iskustvo iz italijanske lige.

Ostale informacije: Igra letnju ligu za Broolkyn i Chicago.

Agent: Frank Catapano, agencija Pro Partner Sports Management

Video materijal:
http://www.youtube.com/watch?v=0LxJGz9y32U
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]