Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By Posetilac
Vasic ce u Lee akademiju, Main, Djumic u Solnok a ako sve bude kako treba, u Vojvodini ce sledece sezone igrati i Stefan Pot. Imace sledece sezone Vojvodina interesantan roster, sve mladi igraci, sa dva tri iskusnija nesto kao Mega, samo ne tog kvaliteta, naravno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Djumic u Solnok? Koliko je realno da ce tamo igrati kad u Vojvodini nije mogao da se izbori za minute?
By Posetilac
U Vosi nista nije sigurno :evil: , u to smo se svi uverili ove godine. Mislim da su Djumicu sada vaznije pare od minutaze, jer da mu je vaznija minutaza, ostao bi u Vojvodini ove sezone jer je planiran za jednog od nosilaca. Sto se tice Pota, mislim da je prilicno sigurno jer, koliko znam, nije dobio raskid ugovora, a Vojvodina je prosle godine deponovala njegov ugovor u Savez, a obzirom da je reprezentativac, obestecenje je oko 35k eura, sto ce tesko neko platiti, pa ni on sam nema nekog preteranog izbora, ili Vojvodina ili USA, tako da mi deluje logicno ce dogodine igrati u Vosi, bar dok ne zakasne u nekoj isplati :D .
Korisnikov avatar
By baki
Posetilac napisao:U Vosi nista nije sigurno :evil: , u to smo se svi uverili ove godine. Mislim da su Djumicu sada vaznije pare od minutaze, jer da mu je vaznija minutaza, ostao bi u Vojvodini ove sezone jer je planiran za jednog od nosilaca. Sto se tice Pota, mislim da je prilicno sigurno jer, koliko znam, nije dobio raskid ugovora, a Vojvodina je prosle godine deponovala njegov ugovor u Savez, a obzirom da je reprezentativac, obestecenje je oko 35k eura, sto ce tesko neko platiti, pa ni on sam nema nekog preteranog izbora, ili Vojvodina ili USA, tako da mi deluje logicno ce dogodine igrati u Vosi, bar dok ne zakasne u nekoj isplati :D .
Ja kod Djumica ne bih stvari gledao jednostrano. Verovatno je prisutan zvanican stav iz kafica oko SPENS-a da ce on biti jedan od nosilaca. Ali, zasto bi on u to poverovao? Sampionskoj (i realno kvakitetnoj) generaciji 1992 se 3 godine obecava status. Dobiju malo "da se napake", pa opet greju klupu. Kada se ponadaju da ce igrati, njihova pozicija se prepuni. Djumic je imao bolji status u rotaciji pre dve godine. Niko od njih nije dobio realnu sansu a vreme ide. Izsbrso je put, mozda je i pogresio, ali je realno da ljudima u ovom klubu ne veruje i da je tsj odnos uveliko pukao
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Baki

Slazem se za ovo oko Djumica, cela ta generacija je prilicno izvisila. Strahinja Petkovic je svoju srecu morao da trazi u drugoj ligi, Vukasin dobijao tu i tamo neke minute, ali je u principu bio poslednji bek u rotaciji. Djumic isto veoma slaba minutaza iako je imao recimo odlicnu rolu u duelu sa Bobijem, to mu nije kupilo minute. Seslija dobio minut tu i tamo kad je neko povredjen, ali uglavnom nije ni bio na klupi. Vujosevic je isto otisao iz Vose. Mladji od njih Campara i Vasic isto nisu videli teren, ajde Campara je bar prosledjen na pozajmicu, za Vasica nisam siguran. Nemoguce da bas niko od ovih momaka nije imao kvalitet da se nametne.
By Posetilac
Apsolutno se slažem sa obojicom, posebno za deo "zvaničnog stava iz kafica oko SPENS-a" uz dodatak da je veliki udeo u navedenom stavu, imao i ovde "visoko postovani i cenjeni" trener Sinisa Matic. Posle njega u novosadskog kosarci sledi potop. Sve što je valjalo od mladih igraca u Novom Sadu, ne davanjem adekvatne šanse i svojim ziheraškim vođenjem tima, Matić je otrerao. Spisku koji je Karabu naveo, dodao bih i bukvalno izmišljenog a kasnije i olako puštenog Nikolu Jokića, za kojeg do Septembra 2012.g. niko nije znao, a sada je jedan od najvećih projekata srpske košarke, i jednog od najboljih igraca JJL ove godine, playa Miroslava Pašajlića koji je, prvo dobio šansku u prvom timu i odigrao neke minute, a nakon toga bukvalno oteran iz kluba, samovoljom jednog coveka. U svakom slučaju, iskreno se nadam da će ovo što se desilo ko ABA lige, promeniti način razmišljanja odgovornih u Vosi i da ce ove godine, maldi igraci zaista dobiti šansu koji svaki do njih zaslužuje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Metalac je zapoceo pripreme za novu sezonu sa 16 igraca. U pitanju je jezgro proslogodisnje ekipe + igraci vraceni sa pozajmica + igraci iz juniorskog pogona. Bojan Bakic je na pripremama sa Crnom Gorom, a dosao je povratnik u tim Stefan Atanackovic ( http://basketball.eurobasket.com/player ... ovic/36781 ). Najavljuje Metalac ozbiljna pojacanja, Djukanovic kaze da se pregovara sa Maksimom Kovacevicem ( http://basketball.eurobasket.com/player ... vic/101396 ), drugi igrac kojeg je spominjao je Aleksandar Marelja koji je igrao odlicno za Slogu prosle sezone (mada ne znam kako to misli da izvede kada su ga Spanci vec kaparisali...), evo i njegovog profila http://basketball.eurobasket.com/player ... lja/201856 . Spominje i nekog crnogorskog centra 212cm visokog, 91' godiste, Vujosevic valjda, ali ja nisam uspeo da nadjem o kome je rec. Mozda ce neko bolje upucen moci da baci malo svetla na to.

Borac iz Cacka se takodje sprema za sezonu, prikljucio im se Ilija Cvetkovic koji je dobro odigrao proslu sezonu za Konstantin, sa njim je iz Konstantina dosao na treninge i Filip Dumic, a trenira i Aleksa Avramovic (94') iz Mladosti. Takodje su uzeli klince iz Mladosti 96' Ivana Gavrilovica i Matiju Popovica. U klubu navode da se jos trazi centar, kako kazu Pantic ili neko slican, a uz to kazu da im je ove sezone zelja da afirmisu mlade igrace ''poput Stefana Mitrovica (potpisao cetvorogodisnji ugovor), Urosa Carapica i Matije Popovica''. Nadaju se da ce zadrzati Prolovica u ekipi. Nemanja Todorovic je projektovan za kapitena, ali kazu da mu duguju odredjene pare (citaj, ako mu stigne ponuda moze da ode). Izgleda da jure u stvari sledeci sastav za narednu sezonu:

1) Prolovic (Dumic ako ovaj ne potpise), Avramovic,
2) Radisavljevic, Mitrovic, Carapic
3) Markovic, Vasiljevic, Popovic
4) Todorovic, Cvetkovic
5) prvi centar, Kosanovic, Cutovic

Moze ovo fin sastav da bude, ali kljucne su pozicije 3 i 5. Za bekovske pozicije ne brinem uopste, ali krila ili nisu igrala prosle sezone ili su premlada. Centri Kosanovic (93') i Cutovic (94') nisu ni igrali prosle sezone, tako da ce prvi centar morati mnogo da povuce. Inace Milan Trtic koji je igrao za Borac prosle sezone se izgleda nudi Konstantinu.

Sto se Vrsca tice oni su malo tajanstveniji. Rekli su da su doveli cak 8 igraca na probu. Jovan Novak i Sinisa Cvetanovic najverovatnije ostaju u Vrscu, a prioriteti su im uz njih dvojicu i Aljosa Mitrovic i Djordje Milosevic. Prikljucice se sigurno i par igraca iz juniorskog pogona (za Luku Nikolica sam gotovo potpuno siguran, a mislim da i Davidovac, Bursac i Apic konkurisu za prvi tim), najbitnije ce biti kako ce popuniti pozicije 4 i 5 gde su se u prosloj sezoni oslanjali na Radovica, Cvetkovica, Vuksanovica i Maravica.

Evo nesto i OKK Beogradu ''Екипа ОКК Београда отпочела је припреме за нову сезону одржавши први тренинг у хали Шумице. Као И prethodne sezone prvi trener ekipe biće Srđan Jeković, prvi pomoćnik Marko Boras, pomoćni trener za skauting Zoran Popović, lekar ekipe Gligorije Babović i fizioterapeut Marko Đurković. Ekipu će i ove sezone predvoditi kapiten Vuk Malidžan, kao i prošlogodišnji igrači Filip Šepa, Miloš Dimitrijević, Petar Dimitrijević. Nakon osvojene Razvojne lige u ekipi su ostlai Dušan Stanković, Strahinja Jovanović i Flip Đuran. Ovosezonska pojačanja su i Andrija Bojić na pozajmici iz Mega Vizure i Aleksandar Zarić. Trener Jeković i Uprava kluba pripremama seniorske ekipe priključili su i dva igrača iz mlađih pogona, Stefana Frkovića i Nikolu Kovačevića. U narednim danima ekipa OKK Beograda očekuje nove igrače sa kojima su razgovori za narednu sezonu u plavo belom dresu u toku.

Екипа ОКК Београда ће се до 20.августа припремати у Београду, а након тога прирпеме наставља на Златибору, као вредну награду за освојену Развојну лигу 2013.године.''
Korisnikov avatar
By zola
Ne pominju Milosa Jankovica u Borcu?

Je l se Sepa oporavio?

Svaka cast za ove informacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Zola

Milos Jankovic je igrao 4 utakmice razvojne lige za Borac, ali nisu ga pominjali. Mada rekao je ovaj njihov Pantic ili neko slican (sta god to znacilo). Ne treba smetnuti sa uma da je Milos Jankovic Miskov igrac, a kao MVP-a 2muske lige Srbije sigurno moze da mu nadje solidan angazman. Videcemo gde ce ga udomiti, to me prilicno interesuje.

Sto se Sepe tice on je operisan negde u martu mesecu i oporavlja se dobro, koliko vidim racunaju na njega u nastupajucoj sezoni. Videcemo samo u kakvom ce stanju biti. Ja mu zelim sve najbolje.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]