Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Mislim da je celavi Slovenac otisao,makad ga nema na njihovom sajtu uopste....Jorovic se premislja valjda,a pojacanja su bogme doveli. Nikolic,Pavkovic,Bakic,Galloway,Fraser,Mays i sad ova dvojica domacih....8 igraca...
Korisnikov avatar
By dachakg
Igokea za sada ima:
Pavković,Mejs,Knežević
Bakić,Galovej,Štemberger
Dozet,Klještan
Jorović(?),Frejzer,Radukić,Gaćeša
Nikolić
Ko ovde otpada? Ne verujem da ce na centru biti samo Nikolic!??? Ne znam ovaj Frejzer,da li je vise 4 ili 5?
Mislim da ce Frejzer vise igrati na 5 nego na 4. Slicno kao sto je Sulovic igrao peticu. Verovatno im je ideja da bude ABA ligaski Hajns ili tako nesto. Realno u ABA trenutno nema ne znam ni ja koliko dominantnih petica, tako da im undersize pokretljiva petica mozda i dobro dodje. Rekao bih da im je to neka ideja.
Korisnikov avatar
By Kure
A da Joksimović... hvala momci što me podsetiste...

Vala sam i na Pavketov dolazak zaboravio... Nego šta će im tri pleja (Galovej, Pavke i Knežević), i to sva trojica undersize...
By Jaycee Carroll
Ajde ko ima onu stvar neka se kladi da samnom.Evo ja kazem da ce MZT biti ispred Dinkicevog projekta,ma koliko mi bili losi.Gecevski je bogotac za centre Radnickog :lol:
Korisnikov avatar
By dachakg
Ala se neko navukao na Radnicki pa to je strasno! Jel to isti onaj Radnicki sto vas je dvaput opleo prosle sezone,tj. cetiri puta ako racunamo i prijateljske!?
Ko god od centara da nam dodje (a dolaze dva veoma dobra) su u svakom slucaju bolji od vasih penzionera Gecevskog i Cekovskog!
I molio bih admine da doticnom skrenu paznju na vredjanje navijaca drugih klubova (konkretno ovde mislim na pominjanje nekakvih projekata,Dinkica i sl...)! Stvarno je smorio! Mada ga razumem s obzirom na njegove godine!
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]