Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako Karaburac mislis da je Skoda sponzor Borca,ja sam procitao da odustaju od sponzorstva Borcu i prelaze da sponzorisu biciklizam
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hvala ljudi, hteo sam malo da vam priblizim dogadjanja, posto znam da malo ljudi prati. Nadam se da sam nekog i zainteresovao da pogleda po koju utakmicu :).

@Milos Obilic Brate jel me zezas ili si ozbiljan?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Hvala ljudi, hteo sam malo da vam priblizim dogadjanja, posto znam da malo ljudi prati. Nadam se da sam nekog i zainteresovao da pogleda po koju utakmicu :).

@Milos Obilic Brate jel me zezas ili si ozbiljan?
Mislim da sam tako nesto procitao.Ajde pokusacu da nadjem sada i gde pa cu ako nadjem da okacim ovde.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu zvanican naziv je Borac Mocart sport.... Valjda si cuo za Mocart sport kladionice? Oni su im generalni sponzor. Nemam pojma o kakvoj Skodi govoris.

Barem je meni to tako logicno, koji ce im inace to u nazivu tima.
Korisnikov avatar
By Joomla10
MILOS OBILIC napisao:Ako Karaburac mislis da je Skoda sponzor Borca,ja sam procitao da odustaju od sponzorstva Borcu i prelaze da sponzorisu biciklizam

Idi bre Obilicu :D . U pitanju je FK Borac :D .
By serbianhoops
Proslogodisnji clan mladog i juniorskog tima Partizana, centar Nemanja Miskovic (208 '93) prelazi u Mega Vizuri.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Serbianhoops jel moze malo vise informacija o momku? Koliko se secam Tegi ga je dosta hvalio prosle sezone, mada licno Tegijeve pohvale uzimam sa rezervom. Da li je bio on ranije clan reprezentativnih selekcija 93' godista? Znam da 93' slicno kao i 92' kuburi sa kvalitetnim peticama.
By serbianhoops
2011 je bio clan juniorske reprezentacije. Snazan centar, solidan u odbrani, dobar skakac ali prosecan napadac i katastrofalan suter. Mega Vizuri je bio potreban rezervni centar, odradrice ulogu. Uz to uklapa se u koncepciju mladih i "donekle" perspektivnih kosarkasa. Imace uloge u skladu svojih kvaliteta i sigurno ce napredovati uz Dejana Milojevica.
Korisnikov avatar
By zola
Dobi Borac i Megu. Kakav sudar kolosa.

Karaburac, jesi li gledao kad Miljana Radisavljevica iz Borca? Pre 3-4 godine je bio najbolji igrac Borca. Pricao mi je drug koji je igrao sa njim u mladjim kategorijama da je ubacivao po 50, 60 poena, ali izgleda da se kasnije drogirao i bio u zatvoru. Gledao sam ga par puta ranije, bio je stvarno dobar, brz, dobar i prodor i sut, a sad vidim da ulazi po 5, 6 minuta. Bash steta
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]