Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako dovedu jos jednog Amera od Cibone nece biti nista.Mislim da je bolje da pokusaju da dovedu neke iskusnije reprezentativce svoje zemlje.Eto Markotu na 4 ili tako nekog.
Korisnikov avatar
By Jef Costello
MileBL napisao:Joksimovic trenutno odlicno igra u dresu SLO reprezentacije na poziciji pleja
Meni se čini da je i u Hemofarmu igrao isključivo pleja.
Ne pamtim da sam ga ikad video na poziciji 3... :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ocekivano je i bilo da Olimpija dovede krilnog centra jer su imali dosada samo jednog.
Ja se ne sacam da je Joksimovic igrao pleja u Hemofarmu.Tamo su plejmejkera igrali Pavkovic i Markovic Stefan.
Korisnikov avatar
By zola
dachakg napisao:Dalje - Cibona:
1. Blesingejm,Kus,Jurakovic
2. Dzening,Struberi
3. Saric,Rozic,Marcinkovic(?)
4. Arapovic(?)
5. Planinic,Zizic
Ovde Sarica mozes da stavis na bilo koje mesto od 1 do 4! ;) Nedostaju im krilni centri!
Za ove sa znakom (?),nisam siguran da su jos u ekipi,ali uz Spahiju,odlican sastav i ove godine jedni od favorita za f4,pa i titulu! Mada,znajuci njihove finansiske probleme ne bi bilo iznenadjenje da ostanu opet bez Evrope!
Mislim da je to to. Sarica ce forsirati da bi ga prodali, bice starter na cetvorci, kao i prosle godine. Sta je sa Kuridzom? :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Lika u par reči napisao sve što bih ja na pola strane. Zaista ima potencijal da bude opasan napadač na poziciji krila, triple threat što kažu ameri (šut, ulaz, unutrašnja igra), veoma dobar atleta, ima odličan fizički potencijal, ali je previše u fazonu "jedan dobar potez, dva loša".
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige