Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Korac je opliuvao koga god je stigao, Duleta zbog nacionalnog blaga i 4 stranca, Milijasa, onaj fudbaler sto promasi penal dobije za 12 meseci koliko je visegodisnji budzet saveza...
Nema koga nije spomenuo.
Hahahaha..Korac legenda. :D
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Zex88 napisao:
milanezija napisao:Korac je opliuvao koga god je stigao, Duleta zbog nacionalnog blaga i 4 stranca, Milijasa, onaj fudbaler sto promasi penal dobije za 12 meseci koliko je visegodisnji budzet saveza...
Nema koga nije spomenuo.
Opet se zalio pred prenos i sad će da popije suspenziju na par meseci.
By milanezija
Grobar1971 napisao:
Zex88 napisao:
Nema koga nije spomenuo.
Opet se zalio pred prenos i sad će da popije suspenziju na par meseci.
Nema sanse, nece raditi godinu dana jer nema plivanja i atletike, a ne zbog suspenzije, njega vise niko ne ferma ni 2%, to nama ovde bude zanimljivo, ali su na Tv Bastilji vec oguglali na sve njegove pizdarije.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Podseća me na milojka koliko se zapije i sedne mrtav ladan da prenosi, samo što on oplete po kome god stigne, ko god mu padne napamet. :D :D :D
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Bravo lepotice!!!
Ogroman uspeh!
inace finale skoka u dalj je bilo neralno zapostavljeno u prenosu,jebale ih kvalifikacije na 800m
Slika
By milanezija
Nocas sam gledao reprizu, nakon price o penalu Korac je krenuo o EPSu koji trosi nase pare na razne nacine iako nsm papreno naplacuje a tu onda Rale uskace sa recenicom tako je Dule ovo je veliki uspeh.

p.s. BEKRIC SA 2. VREMENOM U KVALIFIKACIJAMA PROSAO U POLUFINALE
Korisnikov avatar
By Zex88
Kad trci Bekric?
By milanezija
Sutra uvece je ja mislim polufinale, a ako bude i srece onda je 15. finale

August 12, 2013 09:05 Heats
August 13, 2013 17:40 Semifinals
August 15, 2013 19:00 Final

Po nasem vremenu
Korisnikov avatar
By Zex88
Hvala. ;)
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Jbt ladno sam omasio zene 10000km,danas video ceremoniju,bas sam hteo da gledam Tirunes Dibabu kako cepa.Seli-En Frejzer pokidala na 100m
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]