Hvala jos jednom.
Puno sreće MZT-u. Pogotovo sa hrvatskim timovima.
Jaycee Carroll napisao:Znaci ovo je po tebi zezanje:To i nije baš bilo zezanje, priznajem! Oprosti ako možeš!
U pravu si ovo za bolesne ljude, zato se tebi ne treba smejati!
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:Odlicna vest za Igokeu, a mislim da je dobro to i za Jorovica.Nadao sam se da dodje u Radnicki,svidja mi se da ne igra za poene,indeks mu je rasporedjen u svim kategorijama...
Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može.
Karaburac napisao:Buducnost je izgleda dovela centra.Jel se zna kog? Neki link?
dachakg napisao:Bunić? .!.Karaburac napisao:Buducnost je izgleda dovela centra.Jel se zna kog? Neki link?
Edit: http://www.vijesti.me/sport/kolmen-novi ... nak-144144
Nadjoh ga ja!
"Uradili smo 90 odsto posla na formiranju tima za narednu sezonu, a ako se pojavi interesantan igrač na tržištu, mi ćemo ga dovesti. Da li će biti još dolazaka zavisi i od toga kako će se na pripremama ponašati igrači pod ugovorom. Ako tokom priprema ne budu poštovali grb i dres Budućnost Volija, sa njima će biti raskinuta saradnja. Želimo pravi odnos prema obavezama na terenu, a uprava će se potruditi da imaju maksimalne uslove. Mislim da smo formirali dobar tim, ali to ne mora da garantujemo da ćemo napraviti dobre rezultate naredne sezone u ABA ligi i Evrokupu. Ono što je sigurno, ekipa će od prve utakmice u narednoj sezoni davati maksimum, a očekujem da ćemo imati i podršku navijača", zaključio je Bokan.
[highlight=#ffff80]Hmmm,da li ovo znaci da su se razocarali u nekog,ili imali problema sa ponasanjem pojedinaca?[/highlight]

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao: [highlight=#ffff80]Hmmm,da li ovo znaci da su se razocarali u nekog,ili imali problema sa ponasanjem pojedinaca?[/highlight]Bunić? .!.[/quote]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]