Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Edibledi napisao:
MILOS OBILIC napisao:Olimpija trazi jos domaceg beka i popunili su roster za ovu sezonu.
Nego zna li neko sta je sa Krkom?Jesu li im ostali Pavic,Lalic,Klobucar,Vladovic,Lorbek i Muric?
У Крку дошли Малколм Реј Амстед 183, 24, двогодишњи уговор, Дерик Никс 206, '91. уговор на 3 године.
Јака Колобучар се ломи између Олимпије и Крке, Лорбек је слободан и жели у иностранство (Шпанија).
Znam koga su doveli,ali ne znam ko im je ostao u ekipi.
Da ne znas ti ili neko drugi jer su im ostali Vladovic,Lalic i Pavic?Kapiram da Muric jeste,a Lucic im je otisao u MZT
Korisnikov avatar
By Lika
Treba računati na dosta jaču CIbonu ove sezone, a ni Cedevita neće biti lošija.
Cibona cilja 1. mjesto ove sezone u ABA.
Korisnikov avatar
By dachakg
Lika napisao:Treba računati na dosta jaču CIbonu ove sezone, a ni Cedevita neće biti lošija.
Cibona cilja 1. mjesto ove sezone u ABA.
Cibona ce biti dosta jaca,to je evidentno,ali mislim da ce Cedevita biti nesto slabija,mada jos nisu doveli ni jednog stranca tako da to dosta zavisi i od toga! Uglavnom bice ove sezone jos zanimljivije!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cedevita ce mozda biti slabija po imenima, ali tesko da ce losije igrati. Od onakve skupine placenika, tesko da ce sada gore skupiti.
Korisnikov avatar
By Nookie
Lika napisao:Najveće pojačanje Cedevite je 4-godišnji ugovor sa Repešom
To im moze biti i najgori potez,ako ga ne istrpe u slucaju slabijih rezultata....mnogo ce kostati eventualni raskid ugovora...
Korisnikov avatar
By Lika
Nookie napisao:
To im moze biti i najgori potez,ako ga ne istrpe u slucaju slabijih rezultata....mnogo ce kostati eventualni raskid ugovora...
Odlučili su se krenuti u smjeru Partizana, samo za razliku od Partizana, imaju i financijski backup.
Korisnikov avatar
By Lucky
Lika napisao:
Nookie napisao:
Odlučili su se krenuti u smjeru Partizana, samo za razliku od Partizana, imaju i financijski backup.
Samo sto im za to nedostaje jedan jako bitan detalj - publika i jak domaci teren.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ako oni njega istrpe,mogu oni cuda da naprave. Sa finansijama nece imati nikada problema,imace stabilmost,odlicnog trenera. Jos ako bi izmestili tim izvan Zagreba negde,de bi imali vecu podrsku....
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Gde da izmeste,Rijeka,Sibenik jedino,ali dalmantinci ne podnose Zagreb i okolinu...
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige