Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ovaj Mihailjuk objasnjava neke stvari. Ove suteve iz okreta sa poludistance nisam video 10 godina da radi neko u Evropi. Toso, zelim Mihailjuka u Partizanu za 2 godine (GSK stajl :D)
Korisnikov avatar
By familija
Jomer napisao:ovaj nas klinac broj 10 dao trojku sa celog terena :D :mrgreen:
Da S.Jovanovic...na kraju prve cetvrtine...
Sa ovom izvesnom pobedom (PP +20), obezbedili smo prvo ili drugo mesto u grupi..
Sutra sa Hrvatima u pola cetiri borba za prvo mesto...a onda sledi najteza utakmica na sampionatu - cetvrtfinale...
Najverovatniji protivnik u cetvrtfinalu su Nemci ili Spanci...
Korisnikov avatar
By Jomer
Peno dosta slab, nije neki prospekt kakav je prestavljen, za Glisica cu sada mozda reci jeres :D dule bi mogao da ga prikljuci treninzima prvog tima
By Pasulj
Jomer napisao:Peno dosta slab, nije neki prospekt kakav je prestavljen, za Glisica cu sada mozda reci jeres :D dule bi mogao da ga prikljuci treninzima prvog tima

Re: Takmicenja mladjih kategorija

Postod Pasulj » Sub Feb 23, 2013 9:47 am
Ako Glišić ne postane ono za šta ima potencijal a to je vrhunski košarkaš,onda neko stvarno treba da se zamisli...

Pasulj
Ja sam još u februaru pisao o Glišiću.I dalje tvrdim da je on najveći talenat Srbije svih vremena...
By bossja
SRBIJA-HRVATSKA

Sledeća utakmica koja određuje ko će biti prvi u grupi. 14.08.2013, 16:30h
Utakmica sa našim komšijma je uvek interesantna,a inače ovo je duel između dva tima koji su i favoriti (jedni od...) za titulu šampiona evrope.
Mene više interesuje kako će se pokazati naši talenti u odnosu na komšijske jer u suštini najbitnije da naši igrače kroz ovaj turnir napreduju kao košarkaši,a ovo je prava prilika za to.
Ove dve reprezentacije su u dosta statističkih kategorija lideri i mislim da će to biti izuzetno težak i interesantan meč,ali ne i presudan.
Čini mi se da je naša grupa malo slabija u odnosu drugu formiranu grupu i da u četvrtfinalima svako svakog može da pobedi.
Srećno orlići!!!
Korisnikov avatar
By familija
bossja napisao:SRBIJA-HRVATSKA

Sledeća utakmica koja određuje ko će biti prvi u grupi. 14.08.2013, 16:30h
Utakmica sa našim komšijma je uvek interesantna,a inače ovo je duel između dva tima koji su i favoriti (jedni od...) za titulu šampiona evrope.
Mene više interesuje kako će se pokazati naši talenti u odnosu na komšijske jer u suštini najbitnije da naši igrače kroz ovaj turnir napreduju kao košarkaši,a ovo je prava prilika za to.
Ove dve reprezentacije su u dosta statističkih kategorija lideri i mislim da će to biti izuzetno težak i interesantan meč,ali ne i presudan.
Čini mi se da je naša grupa malo slabija u odnosu drugu formiranu grupu i da u četvrtfinalima svako svakog može da pobedi.
Srećno orlići!!!
Posto si datum i vreme preuzeo sa sajta, samo mala ispravka..
Utakmica se se po nasem igra u 15:30...
Slazem se da je jaka provera da vidimo koliko mozemo sa izuzetno jakom selekcijom Hrvatske..ali sto se tice rezultata, potpuno je nebitna...
Bitno je da mi u cetvrtfinalu odigramo dobro i racionalno i da pobedimo, a posle ako Hrvati ponovo dodju na red, onda cemo da vidimo sta i kako...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]