Stare teme
By Edibledi
Isključivi krivci za poraz Peno i trener Guša, koji je dozvolio da jedan nafurani klinac istripuje da je Jordan lično. Šut iz igre 2/16, 2 asistencije za 29 minuta a plejmejker. Stojanović odličan, mnogo brz, konkretan u napadu. Bender 6 blokada. Da li je trener primetio da se zaleću na njega da polože loptu a on im deli banane ko deci bonbone? Nije mi jasno da naš igrač od 205 u kontri polaže loptu o tablu i popija bananu. Pa dečko zakucaj tu loptu, bio bi bar faul ako ništa drugo.
Hrvati imaju odličan tim. U 3. i 4. četvrtini nisu uopšte izlazili iz bonusa, tj. napravili su po 4 faula i to pred kraj četvrtine. Izveli su 24 slobodna bacanja naspram naših 8 za celu utakmicu a imali su samo 17 faulova ukupno. Može da se igra sa njima, mislim da je odbrana uglavnom dobro funkcionisala i da smo bili pojačani bez Peno-a verovatno bi bili potpuno egal a možda i pobedili.
By Pasulj
Ako su ovi dječaci stvarno igrali zonu kao što neki pišu i ako je to trener dozvolio/naredio interesuje me da li će neko iz KSS da prozove tog trenera...
Korisnikov avatar
By Jomer
Ja sam zbog zone prestao da gledam , celo drugo poluvreme igrali smo zonu, navijao sam da izgubimo ovo je bio genocid prema kosarci
By Edibledi
Pasulj napisao:Ako su ovi dječaci stvarno igrali zonu kao što neki pišu i ako je to trener dozvolio/naredio interesuje me da li će neko iz KSS da prozove tog trenera...
Ја сам гледао друго полувреме! Зона, хрвати шутну за 3, промаше, узму лопту у нападу, фаул кош важи! Пено узме лопту, крене да дрибла, после 15 секунди наскочи и промаши... хрвати контра, куцање...
By Edibledi
familija napisao:Cetvrtfinale protiv Nemaca...najverovatnije...najbitnija utakmica na sampionatu....
Мени је најботније да добијамо једног бека и једног крилног центра. Бек је онај са бројем 9, мислим да је Стојановић а четворка је мали Глишић.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Voleo bih da gresim, ali meni sve deluje da je taj mali Stojanovic akcelerant. Videcemo kako ce se razvijati kasnije.
Meni je bilo prosto neverovatno koliko su Hrvati bili fizicki dominantniji, mozda to i nije toliko lose...
Korisnikov avatar
By djokonda
@Karabu

slažem se za Stojanovića...i meni tako deluje. Hrvati me nisu impresionirali...stara priča, sve sami Ličani i Hercegovci...klinci su fizički ispred svog godišta, vremenom će ta razlika nestati. Biće to dobri igrači, pre svega Bender i Mazalin, ali takvih igrača su već ionako puni (Šarić, Hezonja, Ivan Bender, Arapović...) a pleja nema ni u najavi, pa ni dvojke. Peno je za mene daleko ispred Stojanovića...Peno može da bude vanserijski igrač...onakva kontrola lopte, driblinzi...šut može vremenom da popravi.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]