Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Rekao bih da Penu sut kao sut nije toliki problem koliko selekcija suta. Dosta se zabija, kad vremenom bude naucio da koristi ono sto mu odbrana pruzi umesto da siluje mislim da ce mu se procenti znacajno popraviti. Naravno nisam ga puno puta gledao, pa ovo ne bih smeo da tvrdim.
By skaut97
Peno od utakmice sa Poljskom igra sa povredom tako da treba i to imati u vidu.Mislim da nam nedostaje jos jedan plej koji moze adekvatno da ga zameni i odmori jer je preopterecen
By Pasulj
Karaburac napisao:Rekao bih da Penu sut kao sut nije toliki problem koliko selekcija suta. Dosta se zabija, kad vremenom bude naucio da koristi ono sto mu odbrana pruzi umesto da siluje mislim da ce mu se procenti znacajno popraviti. Naravno nisam ga puno puta gledao, pa ovo ne bih smeo da tvrdim.
Ja mislim da on ima problem psihološke prirode.Opterećen je željom da pokaže zašto je u Barseloni.Želi da dokaže da je vanserijski talenat i tako nešto mladom igraču pravi problem jer onda srlja i pravi bespotrebne greške.
Korisnikov avatar
By baki
Pasulj napisao:
Karaburac napisao:Rekao bih da Penu sut kao sut nije toliki problem koliko selekcija suta. Dosta se zabija, kad vremenom bude naucio da koristi ono sto mu odbrana pruzi umesto da siluje mislim da ce mu se procenti znacajno popraviti. Naravno nisam ga puno puta gledao, pa ovo ne bih smeo da tvrdim.
Ja mislim da on ima problem psihološke prirode.Opterećen je željom da pokaže zašto je u Barseloni.Želi da dokaže da je vanserijski talenat i tako nešto mladom igraču pravi problem jer onda srlja i pravi bespotrebne greške.
Ja mislim da je Peno na prekretnici. Da li ce nesumnjivi talenat pretociti u kvalitet ili ce postati tema biografskih prica u stilu "bio jednom jedan ...."
Njegov nacin igranja i odnos prema sebi samom su alarmantni. U Beokosu je igrao i ponasao se neobavezno, ali je bio dete. Neko ko ima talenat da bude vrhunski igrac ne sme da dodje na pripreme sa 20% masti, ne sme dva puta da ponavlja razred, ne sme u kadetskom uzrastu da ima neodgovoran odnos prema lopti. Sut iz igre 16-2 je KATASTROFA. Ako pothitno ne promeni odnos nece dostici onaj nivo za koji je talentom predodredjen
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Baki

Uz duzno postovanje, posto se u tematiku ocito ne razumem tako dobro, za ponavljanje razreda razumem (mada je to recimo radio i Radmanovic, na stranu sta je posle bilo sa Radmanom, jedno vreme je bio dobar igrac), ali zasto tolika zamerka za 20%masti u uzrastu do 16 godina? Ako znamo da vrhunski kosarkasi u proseku u najboljim godinama imaju od 7% do 12% masti, zasto bi se na 20% jednog deteta gledalo tako katastrofalno? Ima vremena kada ce se poraditi ozbiljnije na njegovim fizikalijama, trenutno ne vidim potrebu da se to toliko apostrofira kao nesto strasno.
Korisnikov avatar
By djokonda
@Karabu

Da dodam na to da je Mazalin na istoj utakmici šutirao 4/16 što nije baš mnogo bolje i to u ekipi koja ima više napadačkih opcija i dominantna je u unutrašnjoj igri pa se ne ističe da je katastrofa. 2/16 po meni nije katastrofa u tom uzrastu, nego samo pokazatelj na kom elementu igre treba da radi.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:@Baki

Uz duzno postovanje, posto se u tematiku ocito ne razumem tako dobro, za ponavljanje razreda razumem (mada je to recimo radio i Radmanovic, na stranu sta je posle bilo sa Radmanom, jedno vreme je bio dobar igrac), ali zasto tolika zamerka za 20%masti u uzrastu do 16 godina? Ako znamo da vrhunski kosarkasi u proseku u najboljim godinama imaju od 7% do 12% masti, zasto bi se na 20% jednog deteta gledalo tako katastrofalno? Ima vremena kada ce se poraditi ozbiljnije na njegovim fizikalijama, trenutno ne vidim potrebu da se to toliko apostrofira kao nesto strasno.
Karaburac a sta je onda Vladimir Lucic sa 3 procenta masti manje od legende Jordana?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]