Stare teme
By Jaycee Carroll
Ajde kreirajte ligu,ja planiram veceras da sastavim tim,jer takmicenje pocinje za 48h tacno.

@MO

Ti imas zadatak dok sam ja u teretani,da prebrojis koliko imamo takmicara do sad.Hvala.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Za sada nas ima 7 sa Antoinom koji je rekao da ce igrati jer je on stari majstor Premijer lige mada nije napisao ovde da igra,ali ga racunamo da ce igrati ako nadje vremena.
Ocekujem da nam se danas javi i Salvatore i onda nas ima 8.
I Gaja je bio na temi ne znam da li ce on igrati.

Inace kada je bilo glasanje na fudbalsko temi sto je Lika objavio bilo je 8 forumasa za igranje Premijer lige pa ocekujem da se jave ovde.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bejl izgleda nece igrati prvo kolo kako je najavljeno iz kluba.Ocekuje se da Cadli zaigra umesto njega.
Nego jel kupujete skupe golmane ili prosecne?
Jel ima neko link da vidimo kako se skupljaju poeni koliko bodova ide za gol napadaca,koliko za veznjaka...
By Rich Froning
2 jeftina golmana i rotacija u zavisnosti od rasporeda.
Golovi-napadac 4,vezni 5,odbrambeni 6
asist 3 poena za sve
zuti -1
crveni -3
auto gol -2
igranje vise od 60 min 2 poena
manje od 60 min 1 poen
odbrambeni ne primi gol 4 poena,golman isto
golman na svake 3 odbrane dobije 1 poen
vezni ne primi gol dobije 1 poen
odbrambeni na svaka 2 gola primljena ide -1,kao i golman
za svaki mec se dobijaju bonusi (1,2,3) u zavisnosti od mnogo parametara.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Bagro, igram i ja. Sastavicu tim sutra da pokazem ovom Makedoncu nemacu pojma ko vozi traktor, a ko otvara kapiju :lol: .
By Jaycee Carroll
Joomla10 napisao:Bagro, igram i ja. Sastavicu tim sutra da pokazem ovom Makedoncu nemacu pojma ko vozi traktor, a ko otvara kapiju :lol: .
Hahahah,koji kompleks,e bas da vidimo,samo nemoj sutra da mi kazes kako si zaboravio da napravis tim :D

PS. Ne kupujte Bejla,prelazi on u Realu ;)
Korisnikov avatar
By Debeli Šutić
Igram i ja-tim je spreman...ceka se kod lige!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]