Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By dachakg
Hvala,hvala!!! Pa potrudio sam se! ;)
Sto se tice Arapovica,hahahaha,izgleda da sam stvarno mislio na tatu! :D
Ja sam izneo neko svoje misljenje sa ciljem da pokrenem raspravu o tome ko ima kolike sanse sledece sezone,i drago.mi je da sam uspeo! ;)
Braco Grobari,nemojte da se ljutite,ali sa trenutnim rosterom,vas tim je po meni tek 5,6 favorit!
Sto se tice MZT-a,moze da iznenadi,ali daleko od toga da moze na f4! Mada,mozda i gresim! :)
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:I Pavic je ostao u Krki
Sad sam i ja video! Nije bio u rosteru kad sam zadnji put proveravao! Izgleda da je u medjuvremenu produzio ugovor!
Korisnikov avatar
By Kure
dachakg napisao:Hvala,hvala!!! Pa potrudio sam se! ;)
Ja sam izneo neko svoje misljenje sa ciljem da pokrenem raspravu o tome ko ima kolike sanse sledece sezone,i drago.mi je da sam uspeo! ;)
Braco Grobari,nemojte da se ljutite,ali sa trenutnim rosterom,vas tim je po meni tek[highlight=#ffff80]5,6 favorit[/highlight]!
Sto se tice MZT-a,moze da iznenadi,ali daleko od toga da moze na f4! Mada,mozda i gresim! :)
Biće kao i svake godine...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Joomla10
dachakg napisao:Hvala,hvala!!! Pa potrudio sam se! ;)
Braco Grobari,nemojte da se ljutite,ali sa trenutnim rosterom,vas tim je po meni tek 5,6 favorit!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CAR!!!

Pa i po trenutnom rosteru u kom filmu ste vi ispred nas leba ti mekanog?
By strelac
1) Marinovic, Jovic, Vujosevic,
2) Sili, Dimic
3) Kalinic
4) Bircevic, Lesic
5) ?, Bunic, Jankovic
dodamo Mladjana i kazez ovaj tim je bolji od naseg trenutnog tima.

Mora da se salis :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa nije ni rekao da su oni ispred nas. Koliko sam skontao stavio je Buducnost, Igokeu i Crvenu Zvezdu. Dok za CZ i Igokeu razumem, nije mi jasno zasto smatra da je Buducnost favorit?
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karabu, Daca rece da smo 5-6 favorit po njemu trenutno. Ti nabroja samo tri ekipe :D .

Sta je ovo da li je vrucina, da li je MO konacno otkrio pojedincima sta uzima, ne znam ni sam, ali moram da priznam da sam se slatko nasmejao :) .

Kad gledam sastave, samo u jedno nisam siguran, a to je da li je Kalinic bolji igrac od Andrica :lol: .
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige