Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam ga gledao, iskreno tek od ove sezone sam se ozbiljnije zainteresovao za nasu ligu.
Tj, od proslogodisnje superlige mi je poraslo interesovanje za nase nejadranske timove, tako da ne znam ove igrace koji su ranije imali ozbiljnije uloge na domacim terenima.
By serbianhoops
Tradicija se nastavlja

I ove godine već tradicionalna utakmica između reprezentacije Republike Srpske i Agroživ KLS odigraće se u utorak 25.12.2012.godine na Palama. Selektor Dejan Milojević i njegov pomoćnik Siniša Matić u ranim jutarnjim časovima, put Pala povešće sledeći sastav:

Marjanović i Dangubić (Mega Vizura), Zeković i Stojačić (Vojvodina Srbijagas) Šljivančanin i Pantić (Borac Mozart sport), Despotović (Konstantin), Radović (Vršac), Djokić ( Radnički FMP), Gacić (BKK Radnički), Balmazović (Metalac) i Arnautović (Sloboda).

Utakmica se igra od 17,00 časova.
Korisnikov avatar
By Lepus
Znas li mozda sastav RS?
By serbianhoops
U reprezentaciju RS, koju prevode trener Dragan Bajić, trener Igokee, i pomoćni trener Duško Kuljanin, trener Feniksa, pozvani su: Filip Adamović, Miloš Komatina, Aleksandar Radukić (Igokea) Vladimir Radovanović, Vedran Borovčanin (Radnik BN basket), Srđan Golubović (Servicium), Milan Kežić (Mladost), Igor Vuković (Varda HE), Dejan Šakotić, Vladimir Aleksić, (SL Takovo Leotar), Dragan Đuranović (Borac), Nemanja Gordić (Partizan Mt:s), Ratko Varda (Radnički), Boris Savović (Crvena zvezda Diva), Aleksej Nešović (OKK Beograd) i Milan Milošević (Budućnost Voli)
Korisnikov avatar
By Gale
Opa, nisam imao predstavu koliko Karaburac briljira na ovoj temi :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bilo je i boljih izbora od Djokica, Gacica i Balmazovica. Od njih trojice Djokic jos nekako i moze da prodje, mada bi po mom misljenju i Jereminov i Vujosevic bili bolji izbori.
Samo me zanima po kom je kriterijumu izabran Gacic? Covek igra trojku, a sem solidne igre u odbrani i skoku nista tokom ove sezone nije pokazao. Mitrovic je po mom misljenju daleko bolji od njega na toj poziciji.
Ocito se gledalo da se ispostuju svi klubovi.
Steta je sto Zivanovic nije imao mesta. Decko je vodja Metalca ove sezone, jedini problem je sto na njegovom mestu igra dosta solidnih igraca.
Balmazovic me isto nije odusevio svojim partijama ove sezone. Imao je par dobrih, ali nije za najboljih 12 nikako.
Korisnikov avatar
By Karaburac
familija napisao:Da li neko zna ima li i gde ima prenos?

To i mene zanima.
Mozda pusti prenos RTRS?
By serbianhoops
Nema direktan prenos, ali biće snimak u 20:10

Vezano za sastave, šteta što reprezentacija Republike Srpske nastupa bez talentovanog Srđana Milanovića (krilo, 204cm, 1995) iz Leotara koji sve više i bolje igra u zadnje vreme.
Ostali talenti (Đoko Šalić, Ognjen Kuzmić i Dejan Todorović) imaju klupske obaveze pa nisu u mogućnosti da se pojave.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]