Teme vezane uz regionalnu ligu
By strelac
Nemam pojma,samo sam se ukljucio.
nama je otisao Lucic nosioc igre,Berta povredjen i Gordic kao backap Leu.
Djekica i cakarevica neracunam jer su igrali zajedno 10 minuta.
Svi ostali igraci su tu.Dovesce se 2 trojke i bacap Zou,To je sigurno i tim koji vec ima sezonu iza sebe.Bice to dobar tim.
prosle sezone sam rekao samo da se deca opuste,da pocnu da razmisljaju tj koriste glavu i polako.
Ove godine ce mo imati daleko bolji tim.Uostalom videce se.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma ja sam i prosle sezone ocekivao titulu, ne znam zasto je ne bih ocekivao i ove.
Mislim da je Daca i Hrvate (Cedevita, Cibona) stavio ispred nas, no dobro. Videcemo u svakom slucaju kako ce se sve kockice sloziti do pocetka sezone.
Korisnikov avatar
By dachakg
Zvezda,Igokea,Buducnost,Cedevita,Olimpija,Partizan,Cibona,Radnicki,MZT,Krka,Mega,Solnok,Siroki,Zadar!
Otprilike,ako bas hocete,je tako - PO MENIIIIIIII! :D
Imam bre pravo na svoje misljenje! Nadam se samo da ce me CIbona i Cedevita demantovati,kao i moj Radnicki! Ovo su prognoze na osnovu rostera (i to trenutnih),a ono sto ce biti posle to nidje veze nema sa ovim! Mozda i Zadar bude prvak! :dance:
By Edibledi
Zvezda i Radnički su prošlu sezonu počeli katastrofalno a na kraju su bili 2. i 3. iza Igokee koja je već bila napravila veliku razliku i uz malo sreće je Zvezda mogla da je pretekne.
Sezona je duga!
Ako se Bertans bude priklučio kao što je planirano, u januaru-februaru, Partizan će biti mnogo jaka ekipa.
Leo, Pot, Dallo,
B.B, D.Mil, Milisavljević,
Andrić, Bertans, Malešević,
Lovernj, Marinković, Zlovarić,
Musli, Gagić, Milutinov i Šalić.
Korisnikov avatar
By dachakg
Karaburac napisao:Ali sto Buducnost? Meni oni uopste ne deluju toliko respektabilno...
Pa jebi ga meni deluju! Ne znam!
Capin,Ivanovic
Sehovic,Mihailovic
Popovic A.,Popovic M.
Vikovac,Subotic
Kolmen,Komatina
Na svakom mestu po dva odlicna igraca! Uvek su bili u vrhu,sto ne bi i sad bili! Jedino,eto mozda,taj trener! :think:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ne bih bas rekao da su odlicni igraci....

Capin sumnjam da ce da ponovi proslu sezonu, dok Ivanovic solidno stagnira (cak iznenadjujuce za mene). Sehovic je dobar igrac, ali ne bih isao toliko daleko da kazem da je odlican, Mihailovic potencijal, videcemo. Aleksa Popovic je dobar, ali limitiran u sutu sa distance, njegov prezimenjak mi se ni najmanje ne dopada. Vitkovac je dobar igrac, ali nista vise od toga. To je igrac koji ce da pumpa slabije ekipe, ali protiv ozbiljnih cetvorki se nece naigrati. Subotic, no comment? Kolmen je macka u dzaku, vidimo da zna da kuca, ali relano znao je i Emening... Komatina, koristan igrac, ali daleko od vrhunskog. Ekipa potpuno limitirana visinom na pozicijama 4 i 5 meni ne moze da bude ozbiljan konkurent za f4.

EDIT: Nemoj pogresno da me razumes, ne mislim da su losa ekipa, ali mislim da bi F4 bio nevidjeni uspeh za njih, pre bih rekao da bi sa ovim sastavom trebali da budu zadovoljni plasmanom 5-7 mesta. Deluje mi kao da zele da primene Igokein sistem iz prosle sezone, ali sumnjam da ce im to bas poci za rukom.
Korisnikov avatar
By Lucky
Mislim da je i Igokea iskoristila faktor iznenadjenja kao i velika tumbanja u ekipama favorita prosle sezone, ali da nemaju sanse da to ni priblizno ponove ove godine.Nesto sam nacuo da nece imati ni neki impozantan budzet u odnosu na prosle 2-3 sezone, a vidjecemo i da li je Bajic stvarno kvalitet ili ga je samo usralo. Predvidjam im stabilnu sredinu tabele.
By dexy
Lucky napisao:Mislim da je i Igokea iskoristila faktor iznenadjenja kao i velika tumbanja u ekipama favorita prosle sezone, ali da nemaju sanse da to ni priblizno ponove ove godine.Nesto sam nacuo da nece imati ni neki impozantan budzet u odnosu na prosle 2-3 sezone, a vidjecemo i da li je Bajic stvarno kvalitet ili ga je samo usralo. Predvidjam im stabilnu sredinu tabele.
Potpuno se slažem sa tobom.
Takođe, ubeđen sam da Ćapin neće imati onako dobru sezonu.
Korisnikov avatar
By Gaja
dexy napisao:
Lucky napisao:Mislim da je i Igokea iskoristila faktor iznenadjenja kao i velika tumbanja u ekipama favorita prosle sezone, ali da nemaju sanse da to ni priblizno ponove ove godine.Nesto sam nacuo da nece imati ni neki impozantan budzet u odnosu na prosle 2-3 sezone, a vidjecemo i da li je Bajic stvarno kvalitet ili ga je samo usralo. Predvidjam im stabilnu sredinu tabele.
Potpuno se slažem sa tobom.
Takođe, ubeđen sam da Ćapin neće imati onako dobru sezonu.
Tebra "spermutovao" si :D Capin je u Buducnost a Pavkovic u Igokei.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige