Teme vezane uz regionalnu ligu
By dexy
Gaja napisao:
dexy napisao:
Lucky napisao:Mislim da je i Igokea iskoristila faktor iznenadjenja kao i velika tumbanja u ekipama favorita prosle sezone, ali da nemaju sanse da to ni priblizno ponove ove godine.Nesto sam nacuo da nece imati ni neki impozantan budzet u odnosu na prosle 2-3 sezone, a vidjecemo i da li je Bajic stvarno kvalitet ili ga je samo usralo. Predvidjam im stabilnu sredinu tabele.
Potpuno se slažem sa tobom.
Takođe, ubeđen sam da Ćapin neće imati onako dobru sezonu.
Tebra "spermutovao" si :D Capin je u Buducnost a Pavkovic u Igokei.
Nisam, nego sam hteo da se nadovežem i na Karaburčev post,(koji prethodi Lucky-jevom ) ali u brzini nisam to naglasio. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ekipe iz kruga favorita po meni su Crvena Zvezda,Partizan i Cibona
Ekipe koje su jake su Olimpija,Cedevita,Igokea
Ekipe za sredinu tabele Radnicki,Mzt,Krka,Buducnost
Ekipe koje ce se boriti za opstanak Zadar,Siroki,Solnok
Ekipa koja je izmedju sredine tabele i opstanka je Vizura
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Erdvards i Dilan su potencijalna pojacanja Zadra.Rado Trifunovic ima neke obaveze u reprezentaciji Slovenije pa nece biti trener Zadra.
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:Ekipe iz kruga favorita po meni su Crvena Zvezda,Partizan i Cibona
Ekipe koje su jake su Olimpija,Cedevita,Igokea
Ekipe za sredinu tabele Radnicki,Mzt,Krka,Buducnost
Ekipe koje ce se boriti za opstanak Zadar,Siroki,Solnok
Ekipa koja je izmedju sredine tabele i opstanka je Vizura
Ово је некако најстварнија слика тренутно. Можда бих евентуално ставио Мегу у ову групу 'средњих' екипа, пошто средину табеле може чинити и пола лиге.

Велика је уједначеност тимова а има доста добрих тренера у екипама које имају скромније саставе и мањи притисак. По мени рецимо МЗТ има добар тим и одличног тренера, као и Олимпија а Будућност има добар тим а неискусног тренера. Раднички има добар тим и тренера коцкара :). Звезда има одличан тим(најбољи) и доброг тренера, који никад није водио толико скуп тим. Мута је рецимо водио Будућност који је тада био републички појекат (читај - буџет од дуванске мафије).

Цедевита и Цибона имају одличне тренере и имаће до краја припрема, сигуран сам, одличне тимове, али и велики притисак.
Крка има доброг тренера а још не знамо са каквим тимом ће почети сезону. Партизан има одличног тренера и добар тим, са тенденцијом да тај тим постане најјачи у лиги до краја сезоне.
Korisnikov avatar
By Прока
MILOS OBILIC napisao: Rado Trifunovic ima neke obaveze u reprezentaciji Slovenije pa nece biti trener Zadra.
Ово ми је први пост, па бих најприје да вас све поздравим.
Што се тиче Задра, изгледа да су напокон пронашли рјешење...
EKSKLUZIVNO: Trener Zadra je Teo Čizmić

Nakon neuspjelog potpisivanja Ante Nazora i jučerašnje ostavke nepotpisanog trenera Rade Trifunovića, redakcija portala ZDNews.hr dobila je ekskluzivnu informaciju iz vrha HKS-a kako će Zadrane u pripreme povesti Teo Čizmić, bivši trener Splita i poljskog Koszalina.

Iako vijest službeno nije potvrđena, izvor iz HKS-a garantira kako je ‘stvar riješena’.
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Dobrodosao ;) Mnogo su odpisali Radnicki pre vremena,a Mega se dize u nebesa a ako skroji dve pobede sisam se na celavo..
Korisnikov avatar
By Nookie
Ja mislim da ti dosta podcenjujes Megu....ko da nista niste naucili iz prosle sezone....

Edit: Dobordosao ti nama Proko :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Nookie napisao:Ja mislim da ti dosta podcenjujes Megu....ko da nista niste naucili iz prosle sezone....
U redu to,ali ovo je ABA liga,nemaju vise Marjanovica,Velickovica...Zao mi je sto ovo kazem posto je srpski klub ali bice vreca za udaranje...
Korisnikov avatar
By Lucky
Radnicki-volim napisao:
Nookie napisao:Ja mislim da ti dosta podcenjujes Megu....ko da nista niste naucili iz prosle sezone....
U redu to,ali ovo je ABA liga,nemaju vise Marjanovica,Velickovica...Zao mi je sto ovo kazem posto je srpski klub ali bice vreca za udaranje...
Mogli bi isto tako da nabrajamo koga vi nemate od prosle sezone.Njima ce Misko nabaciti neku zvijer na centru da djeca imaju s kim da igraju i to ce biti to.
Bice oni stabilna sredina tabele, vjerovatno ispred nekih koji vaze sada za favorite.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige