Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zadar pokusava da dovede prvog strelca Bundeslige americkog pleja Davin White-a iz Phoenix Hagena koji je prosle sezone imao u proseku 17,1 poen, 4,5 asistencija.
Takodje sa njima trenira i Car i vrlo moguce je da ce ostati u klubu.
Iz Splita u Zadar je presao i Filip Kraljevic.
Zanimljivo da je daj WHITE bio pre u Svilson Takovu(danasnjem Kragujevcu) i nije se proslavio.

Olimpija je dovela Marinelija koji je bio u Splitu prosle godine i Dragisu Drobnjaka.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kraljevic je dobar bloker, meni se cini da je prosle sezone u jednoj utakmici ABA lige imao 4 - 5 blokada
Korisnikov avatar
By Прока
MileBL napisao:Kraljevic je dobar bloker, meni se cini da je prosle sezone u jednoj utakmici ABA lige imao 4 - 5 blokada
Богме и цијелих шест. И то ником другом до Партизану у Београду. А пет је имао против Радничког у Сплиту, у предзадњем колу.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako imate podatke o jos nekom igracu ko je u Zadru napisite slobodno.Evo ja sam saznao da im je stigao i ovaj momak sa njihovog sajta:
Ante Djugum-stigao iz Zlatoroga gde je imao prosek od 10,5 poena i 6 skokova.Deluje dosta fizicki jak makar gledajuci bicepse.
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:Ako imate podatke o jos nekom igracu ko je u Zadru napisite slobodno.Evo ja sam saznao da im je stigao i ovaj momak sa njihovog sajta:
Ante Djugum-stigao iz Zlatoroga gde je imao prosek od 10,5 poena i 6 skokova.Deluje dosta fizicki jak makar gledajuci bicepse.
To je stara vest! A odakle ti ovi drugi podaci i za Zadar i za Olimpiju? Na zvanicnom sajtu kluba nema nista!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ako imate podatke o jos nekom igracu ko je u Zadru napisite slobodno.Evo ja sam saznao da im je stigao i ovaj momak sa njihovog sajta:
To je stara vest! A odakle ti ovi drugi podaci i za Zadar i za Olimpiju? Na zvanicnom sajtu kluba nema nista!
Sa foruma Zadra na nekom hrvatskom sajtu.Hteo sam da se pronadjem koga oni imaju u timu,ali vidim i na tom forumu nema nista zanimljivo kao ni na sajtovima.Ono sto sam video preneo sam ovde.
Korisnikov avatar
By dachakg
Sto se tice Olimpije,to za Marinelija sam znao,ali nisam nigde nasao da je i Drobnjak potpisao za njih! posebno jer na toj poziciji imaju vec trojicu igraca Avgustusa,Bubnica i Brodnika!
Poslednja izmena od dachakg u Uto Avg 27, 2013 5:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:Sto se tice Olimpije,to za Marinelija sam znao,ali nisam nigde nasao da je i Drobnjak potpisao za njih!
Drobnjak nije jos,ali bi trebalo do kraja ove nedelje.
Korisnikov avatar
By dachakg
Ja u medjuvremenu izmenih post,pa ajde da ponovo napisem! Ne znam koji ce im Drobnjak jer na njegovoj poziciji vec imaju trojicu igraca:Avgustusa,Bubnica i Brodnika!
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige