Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:Zar Brodnik i Drobnjak nisu cista krila,a ovi krilni centri?Mozda gresim
Za Brodnika nisam siguran,mada mu pise da je krilni centar,a Drobnjak je cista cetvorka!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Josip Mikulić nova akvizicija Širokog

Momčad HKK Širokog danas je popunila svoj roster sa još jednim igračem. Radi se o nekadašnjem omladincu tima s Pecare Josipu Mikuliću.

Ovaj 213 cm visoki 20-godišnjak jutros je sa Širokim potpisao četverogodišnji ugovor i pojačat će konkurenciju pod koševima.

Mikulić je trenirao u Širokom do uzrasta kadeta kada se preselio u Ameriku i pristupio momčadi Miami FL gdje je posljednje sezone bio i MVP lige sa 18 koševa, 13 skokova, 5 asistencija i 3 bloka u prosjeku po utakmici. Nakon Miami FL prešao je na sveučilište Fairfield, a u to vrijeme postao je i reprezentativac mlađih kategorije Hrvatske.

Danas bi na Pecaru trebao stići i Julius Coles, Amerikanac koji će biti na probi na Pecari i ukoliko zadovolji potpisati ugovor. Večeras će ekipa Širokog odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv Čapljine u 18 sati.

Union Olimpija – KHIMKI 87:88 (21:23, 37:46, 57:69)

Union Olimpija: Gailius 22, Bubnič 14, Stepheson 12 (12 skokov), Marinelli 12 (na preizkušnji), Rupnik 7

Brodnik 7, Drobnjak 6 (prost igralec, trenira s člansko ekipo), Omić 5, Akodo 2.

Jos je Olimpija igrala bez Salina i Joksimovica koji igraju za Finsku odnosno Sloveniju kao i Agustusa i Jeksona koji nemaju sredjene papire

Nolan Smith u Cedeviti
Korisnikov avatar
By Прока
Nookie napisao:Kad smo vec kod Zadra...
Lisac: Zadar bez ABA lige ako ne plati dug
Ако се сјетимо шта се десило са Војводином, не би ме чудило да Лисац већ има једног или два кеца у рукаву.
Овако на прву, рецимо Џоли Шибеник или Цептер Беч.
Korisnikov avatar
By Karaburac
''Ramljak: Došao bih potpisati ugovor ali nemam novac za put

Gdje je Marko Ramljak, pitaju se mnogi zadarski navijači, koji su računali da će ovaj mladi reprezentativac i sljedeće sezone biti prva opcija na krilnoj poziciji. Na to su računali i u klubu, budući da su još od kraja prošle sezone najavljivali da je prioritet produljiti ugovor s Ramljakom i Antom Delašem.

Marko je trenutno kod kuće u Posušju i čeka.

- Čekam da mi isplate jednu plaću iz prošle sezone kako smo se i dogovorili. Ili barem pola, samo da imam kako doći i od čega živjeti. Što se novog ugovora tiče, dogovorili smo sve uvjete, ali moram doći u Zadar da ga potpišem, a nemam s čim - kaže Ramljak.

Je li moguće da će Zadar na ovaj način ostati bez igrača, na kojega je računao?

- Doista ne znam što će biti. Kući sam, treniram i čekam. Znam da je klub u teškoj situaciji, ali mislim da ne tražim puno.

Imate li nekih drugih ponuda?

- Nešto ima, ali kako sam se dogovorio sa Zadrom, čekam da se to riješi. Iskreno, već mi je dosadilo čekanje, nadam se da ću što prije znati na čemu sam - za kraj će Ramljak, koji je u Zadar došao prije tri godine, a prošle sezone je, pod vodstvom Ante Nazora, napravio veliki korak naprijed.''

I posle se ljudi sprdaju sa KLS-om....
Korisnikov avatar
By familija
@Karabu...

Bivsi klubovi velike Jugoslavije su uglavnom u kanalu, i o njima ne zeli niko da brine....

Zadar, Split, Bosna, CZ(izvorna)..OLimpija i Cibona se batrgaju uz pomoc grada (LJubljana i Zagreb), ali se uglavnom tokom sezone raspadaju...
Partizan se nekako bori i opstaje, ali je boraba veoma teska!!! Mislim da nije Duleta Vujosevica, da bi i on doziveo sudbinu Bosne, Splita ili sa druge strane CZ-e...

Jedino mogu neki privatni klubovi tipa Cedevita, FMP, DZoli Sibenik da opstanu i da budu konkurentni..ali na primer njihov veliki problem je sto nemaju tradiciji, pa samim tim ni navijace...Pa se utapaju u neku sredinu i povrsnost... :think:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa verovatno bi najbolje resenje za privatne klubove bio pokusaj utapanja u posrnule gigante (iako ga ne volim Covic je tu uradio dosta dobar potez po sebe i FMP) te tako pokusati privuci i navijace i nakalemiti se na staru tradiciju. Pogotovo je dobro izmestiti klubove van glavnih gradova, jer je ocito provincija u svim EX Yu republikama prilicno zeljna kvalitetne kosarke.
Korisnikov avatar
By dachakg
Jel moze neko da mi kaze,ovaj Batur sto je produzio ugovor sa Zadrom,jel on krilo ili bek suter! Na Eurobasketu pise da je visok 203 i da je krilo/krilni centar,a na Sportandu da je visok 190 i da je bek suter???
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige