Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Covic ce da bude ekstara pojacanje za Vojvodinu.Ocekujem da igra 25 minuta i postize nekih desetak poena i par asistencija.Solidno je on igrao KLS i za FMP ranijih sezona.
Vosi sad fali dobar centar.
By sasa 076
Mega dovela malog jokica iz Vose , decko je MVP juniorske lige do sada sa prosekom od 24p i 10 skokova ima 17 godina
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
sasa 076 napisao:Mega dovela malog jokica iz Vose , decko je MVP juniorske lige do sada sa prosekom od 24p i 10 skokova ima 17 godina
Sta igra taj mali na kojoj poziciji?
Inace Vizura forsira mlade igrace,sto ne bih rekao da radi Vojvodina.Recimo Pota su mogli ove sezone staviti da igra makar 5 minuta,ali nista od toga.
Korisnikov avatar
By No4
Imamo i temu za mladje kategorije pa tamo mozemo diskuvati.On igra centa u Vosi, ponekad krilnog.Strasan igrac, ima i sut spolja i dobru unutrasnju igru.Jako je dominantan u ligi.Inace pre manje od mesec dana je bio zalizani na utakmici Vose i bila je prica da ga on preuzima i dovodi u KKP.JBG otisao je u Megu ali se nadam da ce zavrsiti u KKP za 2 sezone.
http://www.beobasket.net/page/playerMar ... er&id=1116
Korisnikov avatar
By Karaburac
Moguce da cemo ga vec sledece sezone gledati u prvom timu. Mega voli da forsira bas mlade igrace.
Inace, nisam gledao momka ranije, jedino sto sam cuo kao problem donekle, je da je malo pufnastije gradje. Da ce verovatno morati ozbiljnije da poradi na svom telu.
Korisnikov avatar
By milan2904
Karaburac napisao:Moguce da cemo ga vec sledece sezone gledati u prvom timu. Mega voli da forsira bas mlade igrace.
Inace, nisam gledao momka ranije, jedino sto sam cuo kao problem donekle, je da je malo pufnastije gradje. Da ce verovatno morati ozbiljnije da poradi na svom telu.
@Karaburmac po tvom strucnom misljenu sta mislis koja od ekipa ulazi u ABA(ako sve bude kako treba i dobijemo 4.predstavnika) ligu Vosa ili Mega?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Milan2904

Uf, pa iskreno izbegavam da dajem takve prognoze.... Videcemo do kraja kls-a kako ce igrati Vosa, a kako Mega. Mega je dovela rezervnog centra, a Vosa je dovela Covica na pleju koji im je bio deficitarna pozicija.
Takodje mislim da ne treba tek tako ni Metalac da otpisemo. Oni posle loseg starta polako dizu formu, a ne bi me iznenadilo da se za superligu dodatno pojacaju.
Meni je Mega simpaticna ekipa zbog mladosti i voleo bih da oni odu na Jadran, ali iskreno mislim da Vojvodina ima vise sansi za tako nesto. Jednostavno mislim da Mega ipak dominira fizikalijama u ovoj ligi i da ce se slabo snaci sa Jadrancima od kojih su prilicno slabiji po tom pitanju. Dok se Vojvodina mnogo vise oslanja na sut i tako moze lakse da se dogodi neki scenario gde mogu zestoko da isprangijaju i uzmu neki zlata vredan skalp Jadrancima. Tako zbog stila igre mislim da Vojvodina ima vise sansi iako bih licno voleo da to bude Mega.
By Gira PFC
Karaburac, svaka čast za analizu sa strana 5 i 6! SJAJNO! Ove godine sam slabo pratio rezultate u KLS, osim delimično Mega Vizure, ali posle ona dva posta "oči su mi se otvorile". :clap:
:text-bravo:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]