Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By familija
dachakg napisao:Jel moze neko da mi kaze,ovaj Batur sto je produzio ugovor sa Zadrom,jel on krilo ili bek suter! Na Eurobasketu pise da je visok 203 i da je krilo/krilni centar,a na Sportandu da je visok 190 i da je bek suter???
http://www.abaliga.com/player/1106/Ivan_Batur
http://www.kkzadar.net/roster-2012/batur-ivan-22
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Zadar izgleda doveo Scoop Jardine-a sa Sirakjuza. Toine ce se verovatno oduseviti :)
Jedan od onih "mogao je da bude" igrača u NCAA. Veliki potencijal, problemi sa povredama i bizarne suspenzije, to je ono po čemu ga ja pamtim. Zanimljiv igrač u svakom slučaju. Ova ABA mi se sve više sviđa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Tomislav Zubcic u Cedeviti.Solidan igrac ne za nosioca igre,ali 3-4 igrac moze da bude.Igrao je u Ritasu kao rezerva i imao prosek od 8 poena i 2,6 skokova.Prvi deo sezone u Cibonu gde je davao oko 10 poena.1990.je godiste ima 208 cm i prostora za napredak.
Inace koliko vidim i Zadar i Siroki dovode zanimljive igrace,ima to i Amerikanaca,a uzeci u obzir jako vreo teren u Zadru tj.Sirokom bice teska gostovanja i ovim ekipama koje smo mnogi otpisali i to prerano.
Korisnikov avatar
By Nookie
Lorens potpisao za Zadar. Lik je igrao na EP za Britaniju
izgleda da su Zadrani ugasili svoje mladje selekcije. Pare naravno problem. Ne znam koliko je to tacno,sad procitah...mogao bi neko da napise nesto vise o tome,ako je ovo tacno naravno
Uskoro pocinje nova sezona Aba lige i red je da i za ova tri tima otvorimo novu temu.Na forumu imamo forumase koji dosta prate ove klubove i nadam se da ce i ove sezone pisati sto vise o njihovim klubovima.Takodje pozivan i ostale forumase da se prikljuce ovoj temi i pracenju Igokee,Buducnosti i MZT-a jer imaju zavidan nivo kvaliteta,a i zanimljivih igraca.Prvo mesto KK Igokea u regularnom delu prosle sezone pokazuje da ova tri tima imaju kvalitet.
Neka je sa srecom ovim klubovima u narednoj sezoni i neka budu bolji od svih sem nasih klubova. :D
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Uto Sep 24, 2013 10:55 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige