Sve o klađenju i kladionicama
By Jaycee Carroll
Pao sam samo na svabe,jebeni Paragvaj kuci nisu mogli da dobiju,igrao sam 1i3+,a ladno sam mogao samo 3+....ok bice bolje za vikend.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
igracima Besiktasa sve najgore!!! pao sam 2 tiketa na njih na jednom sam igrao 2, na drugom t2 2+

cekam da FKP da 2 gola i da uzmem pare :lol:
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore Guliano napisao:
U sezoni? :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:
Salvatore Guliano napisao:
U sezoni? :lol:
to je bio navijacki tiket cisto iz sprdnje tim 2 dp 2+ kvota 4.8 + Svonsi 1 za soma dinara :P

inace dobra fora moram priznati
By Jaycee Carroll
Iako navijam za Real,od veceras su mi postali najsmrdljiviji tim na svetu.Po ko zna koji put me prodali na kladzu manekeni iz Madrida,da bog da svi umrli za hleb mater vam jebem manekensku!
Poslednja izmena od Jaycee Carroll u Ned Sep 15, 2013 12:13 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By kosta76
Jaycee Carroll napisao:Iako navijam za Real,od veceras su mi postali najsmrdljiviji tim na svetu.Po ko zna koji put me prodali na kladzu manekeni iz Madrida,da bog da svi umirala za hleb mater vam jebem manekensku!
Dzejsi, moras da prigrlis svoje gubitke na kladionici. Da zivis sa njima. :D
By Jaycee Carroll
kosta76 napisao:
Jaycee Carroll napisao:Iako navijam za Real,od veceras su mi postali najsmrdljiviji tim na svetu.Po ko zna koji put me prodali na kladzu manekeni iz Madrida,da bog da svi umirala za hleb mater vam jebem manekensku!
Dzejsi, moras da prigrlis svoje gubitke na kladionici. Da zivis sa njima. :D
Bio je jako dobar dobitak,mnogo bi mi znacio,dokle cu vise da padam na jedan par i to na "moj" omiljeni klub.Od danas necu da navijam za njih,da bog da se ugasili debili jedni.
By kosta76
Jaycee Carroll napisao: Bio je jako dobar dobitak,mnogo bi mi znacio,dokle cu vise da padam na jedan par i to na "moj" omiljeni klub.Od danas necu da navijam za njih,da bog da se ugasili debili jedni.
Tako je. Mudrost dolazi sa godinama. Ove reci " bilo bi to..." polecu sa usana nesrecnih mornara koji u luci zarade triper, a hteli su samo da prcaju. Dakle, pocni da navijas za Barsu i Novaka Djokovica:D
Korisnikov avatar
By Joomla10
kosta76 napisao:
Jaycee Carroll napisao: Bio je jako dobar dobitak,mnogo bi mi znacio,dokle cu vise da padam na jedan par i to na "moj" omiljeni klub.Od danas necu da navijam za njih,da bog da se ugasili debili jedni.
Tako je. Mudrost dolazi sa godinama. Ove reci " bilo bi to..." polecu sa usana nesrecnih mornara koji u luci zarade triper, a hteli su samo da prcaju. Dakle, pocni da navijas za Barsu i Novaka Djokovica:D
Kole, legendo, pa ovo je fenomenalno :lol: . Nema dalje, slobodno mozete da zakljucate ovu temu iako post nema veze sa kladjenjem :D .
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]