Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Antoine
MileBL napisao:Rokada u Krki, vratio se Chris Booker, a otisao Derrick Nix.
Kad pre, potpisao trogodišnji ugovor? :?
Прока napisao:Да, Игокеа је синоћ прелако побиједила Широки. Широки лош, без жара, мислим да их чека борба за голи живот у АБА лиги. На сву муку, изгледа да Бараћ још није смирио луду главу, јер се неких пет минута пред крај спорјечкао са тренером, и овај га на изненађење свих 'ладно отјера у свлачионицу. :shock:

Игоси лагано напредују, пуно више је нападачких опција сад кад нема сидраша Едвардса, форсира се два на два са центрима, који су синоћ били врло добри. Геловеј је изгледа прокужио шта се од њега тражи, био је врло рационалан, 14 поена, 4 асистенције, 3 украдене лопте. Јоровић хвата ритам, остатак тима сасвим океј. Још се чека прави Павковић, чудно је да се није ни уписао у стријелце. Мејз није играо, ваљда бол у леђима, па је мали Кнежевић добио прилику, и рекао бих да је показао да може да добије нешто минута. Штембо већ сад врло мало игра, и кад уђе ништа не погоди, не знам шта су замислили с њим. У суботу још Крка у Новом Месту, и то је то.

Ево и статистике од синоћ:

Slika
A Fraser nikako da uhvati ritam od njega sam bar ocekivao da ima vise skokova u napadu ili bar u odbrani samo 2 skoka :doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Upravo to htedoh i ja da pitam. Sto je najgore od svega imao je solidnu statistiku na pripremnim mecevima :?
Karaburac napisao:Jel Siroki igrao u punom sastavu? Mnogo ovo tanko deluje....
То је то што се тиче Широког. Овај ростер хајде што наоко дјелује танко, већ и на паркету изгледа прескромно. Бар засад. Нема ту никог иоле искусног да подвикне, да буде лидер овим омладинцима. Сви они који су то могли бити су отишли - Шакић, Першић, Рамљак, па и Шутало. Како се чини, њихова ће се игра ослањати на свега двије опције, на Каштропила, који је тек просјечан центар, и овог Амера Коулса, који је тек пристигао са колеџа и представља мачку у џаку. Бараћ је ове сезоне коначно требао бити главна опција на четири, али изгледа да он у глави има превише промаје.

Ако се нешто драстично не промијени, Широки ће водити љуту борбу да избјегне само дно АБА лиге. Наравно, не искључујем спорадично шутерско лудило, поготово у Пецари, али континуитет се не назире.
hvala na tome, iskreno veoma me raduje takva vest. Ukoliko Siroki bude poslednji onda on ispada iz lige, e sad ono sto mene zanima... Kolika je mogucnost da umesto njih uleti jos jedan tim iz Republike Srpske? Nemam pojma kakvo je stanje u kosarci BiH....
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 515
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.