Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Nookie
Salvatore Guliano napisao:ako mene pitas veceras :
MEnhenglabgah 2
Malaga 2
Kiderminster 1
Porto 1

to ti je po mozzartu kvota 14 i eto ;)
Nista ne znas :D
By kosta76
Samo za Džejsija
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nookie napisao:
Salvatore Guliano napisao:ako mene pitas veceras :
MEnhenglabgah 2
Malaga 2
Kiderminster 1
Porto 1

to ti je po mozzartu kvota 14 i eto ;)
Nista ne znas :D
cuti bar sam pogodio Porto hahaha ! :D

oli da sastavimo jedan forumski tiket ? svako da po jednu tekmu i analizu i spojimo nekih 5-6 i uzmemo pare :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Portu poklonili penal,ne racuna se to :D
Trebalo bi AZ-PSV GG3+...na zadnjih 5 medjusobnih meceva doslo...i Real bi mogao GG,i mozda Admira-Austrija V 2. Isto 5 poslednjih dobila Austrija....
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nookie napisao:Portu poklonili penal,ne racuna se to :D
Trebalo bi AZ-PSV GG3+...na zadnjih 5 medjusobnih meceva doslo...i Real bi mogao GG,i mozda Admira-Austrija V 2. Isto 5 poslednjih dobila Austrija....
ma daj nisam gledao sinoc nista, ali u jednom trenutku je sve islo na moju vodenicu :D

za AZ se slazem to sam i ja igrao , i REal isto GG, ove trece ne znam.

fix dana svakako Siti 2 (1.45) protiv Aston vile, poneseni pobedom u derbiju svakako ce uci ozbiljno u utakmicu, protiv Vile koja nije nista specijalno, dobili su Noric i Arsenal(to je bilo bzvz skroz slucajno), jos im je povredjen Benteke :P

za ljubitelje golova LEvekuzen-Hanover GG3+/UG4+/T22+/GG2+ bilo sta Hanover je najludja ekipa u Bundesligi sto se golova tice tu prsti na sve strane

i u Seriji A Napoli po svemu sudeci apsolutni favorit u Djenovi koja ima 4 boda iz 5 utakmica dok su Napolitanci u strasnoj formi
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatora pa Napoli proslo kolo jedva izvuce X protiv Sasuola.Nije losa Djenova.
Korisnikov avatar
By Nookie
Salvatore Guliano napisao:
Nookie napisao:Portu poklonili penal,ne racuna se to :D
ma daj nisam gledao sinoc nista, ali u jednom trenutku je sve islo na moju vodenicu :D

za AZ se slazem to sam i ja igrao , i REal isto GG, ove trece ne znam.

fix dana svakako Siti 2 (1.45) protiv Aston vile, poneseni pobedom u derbiju svakako ce uci ozbiljno u utakmicu, protiv Vile koja nije nista specijalno, dobili su Noric i Arsenal(to je bilo bzvz skroz slucajno), jos im je povredjen Benteke :P

za ljubitelje golova LEvekuzen-Hanover GG3+/UG4+/T22+/GG2+ bilo sta Hanover je najludja ekipa u Bundesligi sto se golova tice tu prsti na sve strane

i u Seriji A Napoli po svemu sudeci apsolutni favorit u Djenovi koja ima 4 boda iz 5 utakmica dok su Napolitanci u strasnoj formi
Tebi ovo bas ide od ruke 8-)

Edit: A i ja sam se proslavio sa moja tri para :D Na ta dva sam i pukao,ostalo pogodio lagano...https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje ... 71041-1122
Korisnikov avatar
By Joomla10
Najveci bedak je kad odigras Ajaks 1-1 3+ . Da sam pao samo njih, mislim da bih pojeo tiket, ovako "srecom" Milan nije dao dva gola.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@Nook cuti sad i ti ne staj mi na muku ! samo sam na siti pao a stavio sam dosta :doh:

danas Juve 2
Lacio 2
Liverpul 2
Monako 2

pa kud puklo :lol:
Korisnikov avatar
By Nookie
Mnogo volis 2 da igras :D :D
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29