Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:Aba liga je svake godine sve losija.Sve neki polovni stranci su vodje ekipa,a osim Zvezde i Partizana ostale ekipe su sam prosek gde svako svakog moze da pobedi.
Izgleda da i Zvezdu moze svako da pobedi! :D
By milanezija
dachakg napisao:
MILOS OBILIC napisao:Aba liga je svake godine sve losija.Sve neki polovni stranci su vodje ekipa,a osim Zvezde i Partizana ostale ekipe su sam prosek gde svako svakog moze da pobedi.
Dacho grobare :whistle:
Korisnikov avatar
By dachakg
milanezija napisao:
dachakg napisao:
Dacho grobare :whistle:
Pupu,daleko bilo! :twisted: :twisted: :twisted:
Samo sam iskren! ;) :whistle:
Ne znam da li je Igokea losa ili je Partizan toliko dobar bio?! Cini mi se ovo drugo. Zvezda ako ponovi onakvu igru, izgubit ce od Igokee 100%.
Korisnikov avatar
By zola
Mislio sam da ce Siroki ove sezone da sluzi za nakantavanje i bash mi je drago sto ponovo imaju konkurentnu ekipu. Onaj Bosnjak je presedeo proslu sezonu, a ove od starta kida. I Zadar je na kraju sklopio finu ekipicu. Tesko je reci ko ce biti poslednji
By Edibledi
Не бих се баш сложио са тобом. Пре свега, клубови су јачи у погледу струке. Од тренера су дошли Репеша, Спахија и Џикић. Остали су добри тренери из прошле сезоне, само су неки променили радна места. Сматрам да је струка и најважнији део тима и да клуб са одличним тренером може да подигне ниво игре и резултата чак и са мање звучним именима у тиму; више пута је то и доказано. Само да се осврнемо на претходну сезону и потсетимо се прогнозе на почетку и крајњих исхода такмичења.
Друго, нису још сви тимови формирани а има и повређених играча од којих се много очекује у другом делу сезоне (Марко Томас, Бертанс, Милутинов, Бирчевић).
Онда, неки клубови су задржали више него добре американце, што ранијих сезона није била пракса (Нелзон, Стробери, Блесингејм, Кејд Дејвис), дошли су неки нови врло квалитетни (Амстед, Кинси, Јару, Сили, Нолан Смит, Мет Џенинг, Шилб, Џенкинс, Џонс...) неки су се играчи вратили у лигу, што домаћи што страни (Крис Букер, Павковић, Марјановић, Суад Шеховић, Зубчић, Лешић, Мариновић, Драгиша Дробњак).
Уопштено бих рекао да је мало који клуб слабији у односу на претходну сезону. Неки су задржали костур тима и сада искуснији, уз пар појачања крећу још јачи. Неки су кориговали грешке из претходне сезоне и, иако са мањим буџетом, направили компактнији тим. Освежење је свакако суперталентовани српски тим Мега Визуре, који ће сигурно да расте из утакмице у утакмицу, јер је некима ово велики помак у каријери у смислу јачине такмичења а пре свега првом тренеру Милојевићу.
По мени је слабија само Олимпија, можда мало Раднички, Задар и Игокеа (што не значи да ће имати и драстично слабији резултат у односу на прошлу сезону).
Korisnikov avatar
By Cibos
Dobro zboris Edibledi...zaboravio si samo reci da je se i Darko Planinic vratio, tako da si 99% dobro napisao...ipak je Planinic malo bolji igrac :D
By Edibledi
Da Planinića sam zaboravio, odličan igrač.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 515

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]