Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
ZikosKaraiskaki napisao:Pošto se "bliži" draft ja bih da pitam kad je to u večernjim satima? Tj. kad ćemo znati tačnu satnicu?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Sve piše, u 20:30 :)
Korisnikov avatar
By Lika
Šta kažete da stvar učinimo još zanimljivijom sa aukcijskim draftom? :lol:

Inače, radi se o tome da je slično kao i kod biranja u ABA fantaziranju, dobiješ recimo 200 dolara ukupno i to raspoređuješ na tim. Osnovna razlika je šta ne možeš imati istog igrača kao neko drugi, pa se međusobno natječemo na draftu za te igrače.
Primjer:
svi hoće Leborna i sad neko odluči da ponudi 100 dolara i to je najveća ponuda. Dobiješ Lebrona, ali ti ostaje još 100 dolara za ostalih 14 igrača ;)

Ovdje možete testirati kako to izgleda:
http://help.yahoo.com/kb/index?locale=e ... id=SLN6139
http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... by=auction

Edit:
Sad sam testirao ovaj način kroz mock draft i ovo je GENIJALNO! :D
Korisnikov avatar
By Kure
Ali aukcijski draft nije pravi draft....
Korisnikov avatar
By Lika
PREDSEDNIK napisao:Aukcijski duže traje.

Kod aukcijskog ako neko nije prisutan, nabijaće nam cenu igrača samo tako.

Ja sam za snake varijantu.
Ne traje toliko duže, a zajebancija je bitna.

Što se tiče nabijanja cijene, nije istina, evo probao sam nekoliko mock draftova. Ako nekoga nema, taj ne daje ponude i ne može nabijati cijenu. Oni kojih nema, stavljeni su na "autobid" i dobiju igrače automatski na kraju, kada svi koji smo prisutni završimo svoje.

Kada nekoga nema, sistem umjesto njega automatski izbaci bid od 1 dolara za prvog sljedećeg igrača sa yahoo liste, isto kao i klasični draft. Ako neko ne ponudi više, nakon isteka vremena, taj igrač ide ovome za 1 dolar. Noćas sam radio mock draft sa 14 igrača (kao naša liga za sada) i njih 10 je bilo online do kraja, bilo je zaista super, ja oduševljen, jer donosi puno više akcije u sam draft. Trajalo je nekih sat i po i proletilo je samo tako.

Ja mislim da bi ovo bila top zajebancija sa aukcijskim draftom kada se svi nađemo online, razmislite o tome.
Extra ja ovaj draft sa aukcijom.
Sad sam probao. Savjetovao bih sve da probaju prije zvaničnog drafta jer je mnogo zabavniji. :D
Korisnikov avatar
By Lika
To i ja kažem, volio bih kad bi se složili za aukcijski draft jer bi stvarno bilo puno zanimljivije u draft večeri.
Obični draft je ok, ali ovo je stvarno odlično.
Korisnikov avatar
By Lika
Ajde ljudi da dogovorimo oko drafta. Za sada Antoine, Zikos i ja za aukcijski, Kure i predsednik za normalni. Upućujem apel Kuretu i Predsedniku da razmisle još jednom i pridruže se toploj golfskoj struji :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]