Teme vezane uz regionalnu ligu
By Edibledi
dachakg napisao:Nema veze,ovo odgovara Radnickom,koji moze sutra da ostane da deli cetvrto mesto ni kriv ni duzan! :D
Da deli od 4-10. mesta!
Tek se odigralo 6 kola, tako da je rano pričati o pozicijama ali je dobra šala.
Radničkom sad ide baš, baš težak raspored!
at Neptunas
vs Budućnost
vs Bešiktaš
at Cedevita
vs Partizan
at Vizura
...
By Jaycee Carroll
Mozda se je vecina vas zabrinula ovde za mene sto me nema ove veceri,ali ja sam imao sastanak sa 2-3 kokerke i moze se reci da su svi 3 bili uspesni.U medjuvremenu sam pogledao malo mec Mega i MZT i mogu vam reci da su Megina deca odrzali cas kosarke daleko iskusnijem timu MZT-u.Jednostavno MZT ne moze da izdrzi ritam utorak-subota,tj ima nedovoljno kvalitetan roster da podnese takmicenje na 2 jako kvalitetna fronta.Danas Dejvis je igrao samo 7 minuta,Gecevski nije igrao,Dejvis takodje nesto vise od 10 minuta,moze se reci da su bili u timu koliko da popune brojku.Mega zivi za utakmice u ABA ligi,docekala je spremno ovaj mec,bolje je istrcala utakmicu i iskoristila svaku slabost i umor MZT-a.MZT je u krizi,izgubili su od Rige,Haife i Banvita u Evrokupu,a u ABA Cedevita,Partizan,pa sad Mega,mora sledeci mec da dobiju kako znaju i umeju protiv Krke.
By Jaycee Carroll
Cedu Vitkovca je milina gledati,po inteligenciju razmisljanja je nesto najblize Kecmanu :clap: Aleksa Popovic takodje zahvalan igrac,kao i zmajevi pod obrucu Akindele i Kolmen.Nelson i Radenovic najgori u Zvezdi,a nista bolji nije ni Katic.Blazic i Silb su odigrali OK,ali previse srljaju posebno ovaj drugi.
Svako Akindeleovo postavljanje bloka je faul u napadu, čovek se svaki put večeras kretao u bloku.
Antoine napisao:
Nookie napisao:Igosi otpustili Galoveja i Gacesu,a doveli Urosa Mirkovica iz Sloge i amera Teddy Gipson-a...
On još igra? Pa mator je k'o njiva! Pogubili su se, ako mene pitate. Trebalo je da istrpe Gallowaya, ali dobro, šta ja znam...
Gledao sam ih protiv Olimpije. Novi Amerikanac se jako dobro uklopio, imao je 10-tak poena iako je,valjda, odradio samo jedan trening sa ekipom. Uroš Mirković se nije skidao, a nije bilo ni Pavkovića. Izgleda da će Gipson igrati 1 i 2, tako da je Pavković vjerovatno otpisan. Slažem se da su trebali da istrpe Galoveja, ali Bajić nije trener koji je u stanju da takvog igrača uklopi u ekipu - kao ni Muta sa Vajtom prošle godine koji da je imao boljeg trenera mogao je da bude kandidat za MVP-a.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 515

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]