Nisam skinuo Zvezdu, jer je odvalila Slobodu 100 i kusur prema 50 i nesto, pa mi nije delovalo preterano zanimljivo da to skidam. Koliko sam video najveci indeks korisnosti je imao Vojislav Stojanovic (mozda ga se secas sa U16 prvenstva gde je silovao najstrasnije). Pogledacu ih protiv neke malo ozbiljnije ekipe koja im pruzi malo jaci otpor (Vrsac, Mega, Partizan). Sad sam konkretno stavio da se skidaju utakmice Mladost Cacak-Vrsac (gotivim obe skole kosarke, pa me zivo zanima kako to deluje u ovom uzrastu, plus ima zanimljivih igraca u obe ekipe, a igrali se produzeci, obecava dobar mec). Stavio sam da se skida Zarkovo-Zemun (bas me zanima kako izgleda Zarkovo jer izgleda da imaju velike ambicije, Zemun standardno dobar), uz to Nibak-Polet (ovde sam stavio da vidim na koju je foru Marko Vucic iz Nibaka imao 12 ukradenih lopti

) i poslednje sam stavio Partizan-Mega sto mislim da ne moram previse da objasnjavam, a posebno me interesuje kako se Glisic pokazao jer je dobio minute, kao i mali Vanja Marinkovic.
EDIT:
Mladost Cacak - Vrsac 90:94
Generalno sam razocaran potencijalom u obe ekipe. Mozda sam ja i previse ocekivao, ali tanko mi je ovo mnogo... Mladost igra prakticno bez izmena (5 igraca nisu videla teren), Vrsac kombinuje malo vise. Zona se igrala i previse za moj ukus, pritisak na lopti ne postoji u prednjim linijama ni jedne ni druge ekipe.
Mladost:
1) Kocovic- igra na pleju, sjajna kontrola lopte jako ga je lepo gledati. Dobar pregled terena, dobar ulaz. Ocajno sutirao slobodna bacanja, igra skandalozniju odbranu od Teodosica.
2) Savic- Bombas, igra neku cetvorku, samo prangija kao blesav. Levak.
3) Ciric- Bombas, ali malo bolji bombas. Igra nekog beka, jako lep sut za tri poena ima. Levak.
4) Ilic- Centar, snazan, slabo pokretljiv, prilicno losa koordinacija, nedovoljno visok. Ipak, borben to mu se mora priznati.
Vrsac:
1) Apic- retko se vidja igrac na poziciji 5 koji moze u punom trku da napravi ledjnu promenu ili da uradi ukrsteni dvokorak. Ima materijala, fino tehnicki potkovan. Najveci problem je sto mi deluje da nije dovoljno visok za 5, a ima nedovoljno veliki domet da bi igrao cetvorku.
2) Davidovac- najvise mi se dopada od svih koje sam pogledao. Igrao ceo mec na 4, mada mislim da je njegova buducnost na poziciji 3. Tanak, dugacak, odlican na strani pomoci, dobro igra odbranu na liniji dodavanja, ima osecaj za blokadu, jako dobar ulaz, siguran na bacanjima. Los sut za 3 poena najveca i rekao bih jedina prava mana.
3) Vasiljevic- iz spoljne linije jedini igrac koji lici na nesto, ali opet mi se nije dopao.
I kad ne budes prvi ti...