NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By zola
Sta vi ljudi mislite o kvalitetu evropskih naspram NBA trenera? Znam da su skroz razlicite okolnosti, tamo je mnogo vise para i znatno je teze trenerima da ostvare autoritet nad igracima, ali i pored toga imam utisak da u NBA ima mnogo neozbiljnih trenera. Zanima me i vase misljenje o Filu Dzeksonu?
By Knofler
:whistle:
Prikačeni fajlovi
531278_563513680343827_35670877_n.jpg
531278_563513680343827_35670877_n.jpg (38.07 KiB) Pogledano 941 put
Korisnikov avatar
By tdi
Kako stvari stoje na zapadu ce biti klanje za prvo mesto reg dela (San Antonio, Oklahoma, Klipersi), a na istoku ne vidim ko moze da stane na put Majamiju.
By Knofler
Nije mi jasno na koju je foru Drazen Petrovic primljen u Hall of Fame u Springfildu? Ajde ok za FIBA ali za NBA?
Nije da mracim, on jeste bio velicanstven kosarkas ali nije uradio skoro nista da bi ga primili u drustvo Cemberlena, Dzordana, Birda, Melouna, Fulksa, Dzabara i ostalih legendi.

Posebno je neobjasnjiv njegov prijem uzevsi u obzir da mnogi drugi, objektivno bolji igraci od Drazena nisu HOF-eri.
Korisnikov avatar
By Antoine
Knofler napisao:Nije mi jasno na koju je foru Drazen Petrovic primljen u Hall of Fame u Springfildu? Ajde ok za FIBA ali za NBA?
Nije da mracim, on jeste bio velicanstven kosarkas ali nije uradio skoro nista da bi ga primili u drustvo Cemberlena, Dzordana, Birda, Melouna, Fulksa, Dzabara i ostalih legendi.

Posebno je neobjasnjiv njegov prijem uzevsi u obzir da mnogi drugi, objektivno bolji igraci od Drazena nisu HOF-eri.
Verovatno jer je prvi Evropljanin koji je ostavio traga u NBA i time povukao nogu za sve ostale, i zato što je mogao još mnogo da učini u karijeri. Pretpostavljam da je više primljen kao simbol, nego zbog toga što je nešto značajno uradio u NBA.

Btw, šta je Sabonis uradio da postane HOF? Ili Dennis "The Brick" Rodman?
By Knofler
To mi je za Sabonisa novo, moraju i Divca primiti onda.

Rodman ima 5 prstenova, par All-Star nastupa, 2x defanzivac godine, 7x prvi skakac lige, daj ne zajebavaj Toine.

Prvi Evropljanin koji je ostavio trag u NBA je Srempf, koji je dok je Drazen grijao klupu Porteru i Dreksleru, bio nosilac igre svog tima i laureat nagrade Sixth Man of the Year.
Divac takodje, izbor u tim rukija i startni centar ekipe koja je igrala finale 1991.
Cak i Marculjonis je vec bio ime dok je Petrovic pocinjao u Netsima.

Drugi su razlozi njegovog prijema u HOF.
Barem 15 igraca nije dobilo to priznanje a klasa su za Drazena. Zasto Mutombo kao najbolji Afrikanac nije primljen? Hakima ne racunam, on je igrao za SAD u Atlanti.
Pa Lejmbir, Hardavej, Kemp, Sikma, Ricmond, Dzekson, Doerti, Rajs, Kevin Dzonson i na veliku sramotu NBA lige najeksplozivnije krilo 80-ih Bernard King?
Cisto sumnjam da ce primiti i Minga kad stekne uslov od 5 godina penzije, kao najboljeg Azijata.
Korisnikov avatar
By MilosNS
Mislim da tu dosta ima prerana smrt, kao i verovatno jak lobi koji u USA radi mnogo ozbiljnije stvari od primanja u Hall of Fame... Da ne mracim previse...
Korisnikov avatar
By Antoine
@Limitirani Knofi

Opet ne razumeš poentu. Dražen je prvi (ili, među prvima) koji je u NBA došao sa strane i uradio nešto u svojoj karijeri. Schrempfa ne računam jer je američki đak. Isto kao i Rik Smits. Koliko god da mi je Šaras jedan od dražih igrača, ni on, ni Schrempf, ni Divac nisu imali takvu statistiku kao Dražen u poslednje dve sezone u Netsima. Dražen je simbol internacionalizacije NBA lige. Kao i Divac (s tim što će Vlade zauvek ostati upamćen kao izumitelj flopinga). Oni su, zajedno sa Marciulionis-om utrli put kasnijoj najezdi internacionalnih igrača. Zbog toga je Dražen simbol, uz to ide i tragedija koja samo pojačava efekat.

Ti mora da se šališ za Rodmana, ne ja :naughty: Sam si spomenuo igrače koji nisu HOF, a ja mogu da ti navedem još gomilu njih
Korisnikov avatar
By MileBL
Moze se desiti da prime i Jao Minga, zbog njegove nacionalnosti i povecanja popularizacije Nba u Aziji
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]