Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Valderama napisao: Na primer, tvrdi da je Realu Tavares korisniji nego eventualno Jokić. Hoće reći da je Tavares mnogo pogodniji za evropski stil košarke.
Brt
By Tamerlan
Vlade je dosta vezan za Tuzlu i stoga je boravio par dana u tom bošnjačkom gradiću. Naime, Nurkić je izgradio par košarkaških terena da lepši ne mogu biti, i iskusni lisac Vlade je tokom tih dana na svom oku često držao ta fensi sportska borilišta - NIKAD SE NIKO NIJE POJAVIO! Tereni zvrje prazni po ceo dan. Ima klinaca dosta po tim školicama košarke, ali nema ljubavi prema basketu kao načinu da se kroz takmičarsku rekreaciju usavrši tehnika i uopšte ukupna igra.

Konstatuje da je i sve manje talentovane dece što se tiče Srbije i Republike Srpske.
Korisnikov avatar
By Drex
Vlade Đurović je deo stručnog tima Arena Sporta koji je komentarisao ovogodišnje finale ABA lige, i mislim da to vrlo dobro sumira njegov položaj u današnjoj košarci. Možda nije bio sramotan i skandalozan kao gospodin Žitko, ali vala nije ni daleko.

Čovek je doslovno rekao da je ono finale vrhunac naše klupske košarke i da trebamo biti zahvalni našim vlastima koje su omogućile dolazak toliko dobrih igrača, i kako je to velika stvar za našu košarku.

Ništa pogrešnije u svom životu nisam čuo. Nije ni da sam ranije bio nešto posebno oduševljen Đurovićem, mislim da je on košarkaški ostao tamo negde na sredini prve decenije ovog veka, ali onako nisko spuštanje i sramotno dodvoravanje ostaju trajna mrlja za života, ne postoji mesto gde će on biti pozitivna košarkaška ličnost, osim možda u Zadru gde je doneo najvredniji trofej u istoriji kluba.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hoće li Kari da objavi više spisak ili planira ko dođe na aerodrom da bude siguran putnik?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja se nadam da će Daniela njihovo dete forsirati da igra za Srbiju,a Džordž da ga nauči košarci..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 1040
  • 1041
  • 1042
  • 1043
  • 1044
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]