Teme vezane uz sve reprezentacije
By milanezija
milica napisao:
milanezija napisao: Čet Jan 11, 2024 12:59 am Za ovu godinu je najbolji košarkaš somborskog hipodroma, ako je psihički odmoran dovoljno da primi tu nagradu
I ovo je zlobno.
Uostalom ni Bogdan nije lično primio nagradu.
Da da, na to sam ciljao :doh:
Korisnikov avatar
By milica
The Answer napisao: Čet Jan 11, 2024 9:51 am Realnost je da vi ovde advokatišete za lika koji je 3 puta odjebao Srbiju.
Pa potpuno nam je svima jasno da ovde leži uzrok sitne zlobe i odmeravanja ko je veći Srbin, umesto ko je veći košarkaš.

Volim i što ovde sad treba da učimo srbovanju forumaše koji govore ijekavicu...
Korisnikov avatar
By The Answer
Ahahahaha meni pokušava da podmetne srbovanje i da ja merim ko je veći Srbin :lol: :lol: :doh: :naughty:

Ovo za ijekavicu neću ni da komentarišem, nije zlobno nego je bezobrazno, loš pokušaj ne znam ni ja čega.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ne znam šta se sa tobom desilo, ali tvoje rezonovanje je u rangu djeteta školarca.

Mislim da ovjde nema nikoga ko više navija za Zvezdu, Partizan, Denver ili nekoga petog u odnosu na reprezentaciju. I ako ima, to je sigurno mizeran procenat.

Poenta cijele priče je da je Jokić najbolji srpski košarkaš i tu nema nikakve dileme. Ili vi njega ne smatrate Srbinom ?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne vidim prostor za bilo kakvo razmišljanje i polemiku oko toga ko je najbolji košarkaš Srbije, pošto imamo najboljeg košarkaša na svetu. Logično je, samim tim da je on i najbolji u svojoj zemlji, ako je u svetu, ali ne lezi vraže...

To što je Bogdan proglašen za najboljeg igrača u 2023. godini od strane malicioznih novinara i što je to je KSS prihvatio to je još veća budalaština i sramota, ali s obzirom da znamo ko nam radi u novinarstvu i ko vodi KSS nije ništa novo ni čudno.

Evo citiraću sa sajta KSS: "У гласању за нашег најбољег кошаркаша у 2023. години гласове новинара добило је четири репрезентативца србије. Бориша Симанић је добио 1 глас, Алекса Аврамовић 2, прошлогодишњи лауреат Никола Јокић 10, а победник са 27 гласова је капитен наше репрезентације, вицешампиона света, Богдан Богдановић."

Dakle 40 nekih novinarčića je glasalo za BB pre nego za gospodina MVP, ko su ti novinari, ko je birao tih 40 novinara i zašto su samo njihovi glasovi uzeti u razmatranje-pitaj baba Kuranu... dakle debilizam koji pokazuje u kakvom stanju nam je društvo

Pored toga sliku o tome u kakvom smo kurcu kao društvo sa ove dodele iskače i ovaj deo:

"Овом приликом, за годину јубилеја, додељена су и два специјална признања. Прво признање отишло је у руке човеку који деценијама брине о здрављу сениорске репрезентације Србије, који је и летос на Светском првенству у Манили показао колико је велики и колико свима значи и помаже, професору доктору Драгану Гаги Радовановићу! Друго, више него заслужено, признање додељено је «Моцарт фондацији», и то за велики допринос, популаризацију и развој српске кошарке. «Моцарт фондација» је успешно реализовала велики пројекат – изградњу и адаптацију чак стотину кошаркашких терена широм Србије! Генерални директор компаније «Моцарт» Слободан Продановић примио је специјално признање од председника Даниловића"

Dakle u Republici Srbiji u kojoj preko 300.000 je zavisno od kocke naš savez specijalnu nagradu popularizaciji razvoja košarke u Srbiji povodom 150 godina košarke kod nas dodeljuje jebenoj kladionici. Možeš misliti kompanija koja je prihodovala 21 milijardu dinara u 2022. godini je izgradila preko 100 košarkaških terena širom Srbije, jaka stvar, možeš misliti to je ko da meni neko da nagradu za popularizaciju košarke zato što sam platio domen za ovaj naš forum...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Sto je GSK na temu KKP, to je Answer na temu Reprezentacije. Previse emotivno gleda na to, pa zato i ovakve reakcije.
Mada slazem se u delu sa izostankom Alekse iz onog spiska. Nakon onakve igre (bez njega plasman na OI je krajnje upitan) morao se bar na preliminarnom spisku naci.
By Šipurske livade
Jokic se ispisao po nasem narodu u 2023. od bavljena politikom, promocije kladionica, dolaskom na proslavu srebra umesto da poseti reprezentaciju tokom priprema, ne igranjem za istu, a mi ustajemo da ga bodrimo da dodje do titule i pljujemo NBA sto je EMBID MVP.
Bogdan zasluzeno dobio svoju nagradu, Avramovic nas drugi najbolji igrac
Korisnikov avatar
By Zex88
Изашао списак за прозоре..
На списку се налази 15 играча:

Алекса Аврамовић, Алекса Раданов, Алекса Ускоковић, Балша Kопривица, Вања Маринковић, Дејан Давидовац, Душан Беслаћ, Душан Ристић, Лука Митровић, Марко Гудурић, Никола Ђуришић, Огњен Добрић, Огњен Јарамаз, Урош Трифуновић и Филип Петрушев.
By Šipurske livade
Fali Plavsic na centru, nije Pesic objasnio sta je sa Kalinicem i zna li se dal Miljenovic iz Mege moze da igra za nas makar se vodio i kao stranac, jer ima Kanadski pasos ?
  • 1
  • 1087
  • 1088
  • 1089
  • 1090
  • 1091
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]