Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Monro ili neki drugi centar ce biti doveden, ako su pregovarali sa Lesorom, znaci da traze igraca, licno volio bi nekog grmalja kao Monro pod obrucem, od pigmeja sa jedva dva metra nema vajde

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
Kakva tragi komedija je ovaj Makabi. Zalosno je što ovakve ekipe igraju evroligu, ali u ovoj tragičnoj konkurenciji i kvalitetu same evrolige, ekipa i igrača ništa ne može da me iznenadi, pa je i sve moguće.
Korisnikov avatar
By MileBL
Grobi gleda Zvezdu
Stvarno, Makabi je lose satavljen tim, bukvalno sve zavisi od Vilbekina
Mi iznenadjujuce tokom cijelog meca nismo gubili glavu, sto je bas tesko na ovom nivou

Korisnikov avatar
By Lepus
Opasnu odbranu igramo. Stvarno bi bila šteta da se na ovaj tim ne doda kvalitetan centar. U punom sastavu, sa dobrim centrom, mislim da ni top8 ne bi bio daleko.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Gsk133
Sreca vaša što niste doveli Lesora(a navijao sam da ga dovedete). Gde on ode "tu trava ne niče ". Pratim evroligu odavno i tvrdim najgluplji centar u istoriji evrolige. E sada je druga stvar što je evroliga ovakvog kvaliteta. On u evroligi do 2010 tj u tom periodu evropske košarke ne bi mogao da igra ni u Rumuniji.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao: Čet Okt 07, 2021 4:51 pm Monro ili neki drugi centar ce biti doveden, ako su pregovarali sa Lesorom, znaci da traze igraca, licno volio bi nekog grmalja kao Monro pod obrucem, od pigmeja sa jedva dva metra nema vajde

Vama je pigmej od jedva dva metra na centru trenutno najbolji igrač
Korisnikov avatar
By MileBL
Improvizacija je u ptanju, Zalgiris i CSKA ce dati pravi odgovor koliko Luka moze i koliko nasa igra zaista vredi.

• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 69

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]