- Čet Jul 30, 2015 10:44 pm
Dakle ima tu previse "ali", ovda dvojica Hrvata vec prave razliku iako su generacijiski tu, zato smatram da mi jos uvek ne mozemo da kazemo da imamo jednog takvog, ali da se imamo cemu nadati to sigurno.
Bojdo napisao:Jokić je kapitalac to se iz aviona vidi , Ameri ce ga dotjerati, da očekujem da postane najbolja evropska četvorka.Sve koje si nabrojao jesu ogromni talenti ali ja ni za jednog ne mogu jos da tvrdim da ce da budu igracine, dok to npr mogu za Sarica i Hezonju, Jokara moze da bude i bolji od Sarica ako ga Ameri isklesaju kako valja, ali opet moze tamo i da nestane i ne bi bio prvi, Zagorac je Bodiroga u najavi, ali ne zaboravi da je to bio i Tepic, Simanic ima telo, glava je upitna, Koprivica je previse mlad da bi vec sada stavljali u ovu grupu, vrlo lako moze da se desi da npr prestane da raste i da ga neko drugi prestigne.
Zagorac je potencijalna bomba , koja zahtjeva najvece strpljenje, legitiman NBA potencijal.
Simanic takodje , izvrsna mehanika suta, pokretan, agilan , skočan ...teško je procjeniti njegove granice , puno prostora za napredak.
Nažalost Koprivicu necemo gledati sad na EP, ali ako mu stručna javnost u SAD predvidja gotovo sigurno TOP 5 pick na draftu, onda ga itekako možemo u kapitalce svrstati.
Za 2001 cemo sačekati da još stasaju, ali po jutru ako bih ocjenio dan, bice tu mesa !
Dakle ima tu previse "ali", ovda dvojica Hrvata vec prave razliku iako su generacijiski tu, zato smatram da mi jos uvek ne mozemo da kazemo da imamo jednog takvog, ali da se imamo cemu nadati to sigurno.
Say my name...