Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
O'ladi malo, smaras jednim te istim postovima.
By grobiale
Lepus napisao:O'ladi malo, smaras jednim te istim postovima.
Iskreno ja bih ovako pisao da se radi i o Partizanu. Zao mi je samo Simanica sto mu unistavaju svesno karijeru.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mi unistavamo Simanica? Ha,dobra fora.. Mora da su zato nba skauti napisali sa je covek totalno nezainteresovan da zivi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne svidja mi se interesovanje za Peperoglua, mislim da je on svoje zavrsio, Nikols je mnogo blje resenje ili neki igrac slican njemu. Razlog tome je sto mi trebamo imati pokretljivo krilo koje ce biti sposobno krpiti propuste nasih teskasa u odbrani a to Peperoglu to sigurno nije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Izgleda potpisao Stratos..Pff,ne znam,nisam zadovoljan.. Verovatno je zamena za Dangubica..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Tesko je dati neki realan sud za Peperoglua, cinjenica je da on ima ogromno iskustvo i znanje, bivsi top EL igrac, sad koliko je fit da izgura sezonu i napravi neku razliku na terenu videcemo
Peperoglu je cista trojka, on bas retko uzima minute na cetvorki, to bi trebalo znaciti da je zamjena za Dangubica.
Mozda su im plate tu negde.
Inace ja sam mislio da ce vise prostora dati domacim(jefinim) igracima iz FMP-a na pozicijama 2-3, medjutim evo dovodimo i tu strance, kad pogledam ko se sve pominje da je potencijalno pojacanje to mi izgleda kao da se Tomic ugradjue u ugovore.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]