Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Ne bih se složio za Peno/a/u/oa...po meni on je ogroman potencijal, ali ne za pleja...plej je odlična pozicija za njega da se razvije ali po meni on može da bude igrač tipa Bodiroga.
Korisnikov avatar
By Karaburac
djokonda napisao:Ne bih se složio za Peno/a/u/oa...po meni on je ogroman potencijal, ali ne za pleja...plej je odlična pozicija za njega da se razvije ali po meni on može da bude igrač tipa Bodiroga.

Vidis ga nesto kao ''point forward'' u buducnosti? Zna li neko koliko ce on jos da raste? Ima li fore da predje 2metra?
Korisnikov avatar
By djokonda
16 godina...195...a sav je krakat...da izgura do 200 metra i moći će da igra point forward-a...samo da mu u Barsi neko dozvoli da šutira, a ne da hrani loptama Hezonju i slične. S druge strane za Glišića je ključno da dođe do 208-210...bez te visine teško da može da bude vrhunska četvorka.
Korisnikov avatar
By familija
djokonda napisao:16 godina...195...a sav je krakat...da izgura do 200 metra i moći će da igra point forward-a...samo da mu u Barsi neko dozvoli da šutira, a ne da hrani loptama Hezonju i slične. S druge strane za Glišića je ključno da dođe do 208-210...bez te visine teško da može da bude vrhunska četvorka.
Ako je tacno da sada ima 205 (sa 15 god), mislim da ce bez problema imati tu visinu, ako ne i koji cm vise...
Korisnikov avatar
By Cibos
Ma nece ni jedan, probao sam i na sportlemon...inace ja gledam iz Njemacke...sve do jucer sam gledao...ne kuzim nista...koliko je rezultat?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]