Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
grobar sa kosova napisao:Ako ne osvojimo mi onda ce mi biti zao sto je Spanija ispala jer sam ubedjen da bi razbili ove "drvosece"iz Nba lige...najgori drim tim ikada,igraci iz 2 i 3 kategorije iz Nba lige...
Trol, trolovanje ( troll , trolling ) - Neprikladna poruka poslata na forum, mailing listu, news grupu... u cilju navlačenja ljudi da odgovore. Dobronamirni članovi foruma,grupe,liste... mogu napraviti haos odgovarajući na takve poruke. Najbolji način odbrane je ignorisanje. Termin trol se odnosi i na osobu koja šalje takve poruke.

Vrste trolova

1. Spamming troll - onaj koji šalje potpuno istu poruku mnogo puta.
izvor: http://www.pionirovglasnik.com/print.php?content=125
Korisnikov avatar
By aca90zemun
Slažem se da amreički tim nije najjači mogući I da ima svoje nedostatke, ali ima i jako puno dobrih strana.
Činjenica je da imamo privilegiju da gledamo 2 od 3, po mom mišlenju, tehnički najpotkovanija igrača u NBA. To su Irving i Kari. Kakva je ono kontrola lopte, jezivo! Po nekada mi se čini da se defanzivac plaši da odigra malo agresivnije na loptu iz prostog razloga jer strepi da ne bude isponižavan pred TV kamerama. Takođe, imamo privilegiju da gledamo trenutno najbolji bekovski tandem u NBA Kari-Tompson. Uživanje je i gledati doktora košarke Džejmsa Hardena. D. Rose jeste jedan od mojih omiljenih NBA igrača ali je trenutno van forme i još uvek pod ogromnom psihološkom blokadom zbog silnih povreda, a kako i ne bi bio! Za kraj, želim da kažem da je uživanje gledati jednog mladog centra koji će svakako obeležiti budućnost američke profesionalne lige. Amerikanci dugo vremena, još od odlaska Šeka nisu imali pravog visokog igrača. Dobili su ga u liku Entonija Dejvisa. Ovaj momak će u narednim godinama stati uz rame Olajžuvon, Juingu, Melounu, Robinsonu, Šeku, Dankanu, ako ga posluži minimalna i neophodna doza sreće, naravno.
Nakon što sam ih ishvalio, takođe bih želeo da kažem da sam mišljenja da se sa ovom ekipom USA ipak može igrati i da mislim da oni na ovom prvenstvu još uvek nisu naleteli na dovoljno tvrdog protivnika. Čast Litvaniji I Sloveniji. Slovenija ima dobru ekipu, ali su pod košem jako slabi, a prtotiv Amera bez kontrole skoka, kao I protiv bilo koje kudikamo ozbiljnije ekipe, nema šta da se traži. Što se tiče Litvanije njihov prvi i osnovni problem je što nemaju pleja. Na poziciji pet ne treba da brinu za budućnost, svakako ali na jedinicu su jako diskutabilni. Jako cenim Kalnietisa i on je mnogo nedostajao Litvancima sinoć da malo poveže redove. Odlaskom velikog Šarasa, plašim se za budućnost na poziciji 1 u litvanskoj reprezentaciji. Nadam se da će me njihova sjajna škola košarke uskoro demantovati.
Mišljenja sam da i Francuska i Srbija imaju šta da pokažu protiv Amerikanaca. Naravno, onakvoj ekipi se ne sme pretiti, ali ne sme im se ni pokloniti unapred. Protiv Turaka se videlo, a i sa ranijih takmičenja je poznato da oni mogu imati problema sa napadom na zonsku odbranu. Ako ih stane šut (našalost u ovoj ekipi su tu Kari i Tompson) može biti svačega. Još uvek se nisu susreli sa neizvesnom završnicom na takmičenju, a baš bih voleo da ih vidim u toj situaciji.:-)
Ko god da prođe Francuska ili Srbija, nadam se da će im dati minimalno šanse da se rastrče, da će da ih uvede u pozicionu igru i da će Francuze ili nas da krene šut. Sve je to lako reći, ali mnogo teže učiniti. U svakom slučaju jedva čekam večerašnju utakmicu I finalnu svakako.:-)
Korisnikov avatar
By bokibb
Kure napisao:Ајд' кад је све добро прошло и глумачка секција испала са првенства да ми неко објасни шта је суђено после овог кошкања. Фаул над Жоом дефинитивно (при шуту или?), затим техничке Пиетрусу и Љуљу (сигурно, јер Шпанија пре фаула над Жоом није имала нити један фаул (види се на снимку), а посе тога има две личне прва над Жоом а друга мора бити технаја), толико сам ја видео... Па како је могуће да резултат свега овога буду два бацања и лопта са стране за Шпанију? :think: По мени требала је бити лопта за Фра, односно бацања ако је Жо фаулиран при шуту јер се две техничке потиру.
Sviran je faul na Žou ali nisu bila bacanja (faul na zemlji), zatim tehnička Ljulju i NESPORTSKA Pietrus-u. Zato ssu bila bacanja za ESP. Nisu bile 2 tehničke pa da se poništavaju nego tehnička i NESPORTSKA.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uto Sep 09, 2014 4:34 pm
Stiglitz napisao:Kako ide ona teoriija tesko je jedan tim pobediti dva puta na istom sampionatu. :think:
Znaci dobijamo Brazil Spanci gube od Francuske, pa mi dobijamo Francusku a sa Amerikama sta bude :lol:
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Stiglitz napisao:Koliko su ovi dali trojki u zadnjoj 7 8??? ono nije realno ...

9 trojki 39 poena ukupno
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Stiglitz napisao::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uto Sep 09, 2014 4:34 pm
Stiglitz napisao:Kako ide ona teoriija tesko je jedan tim pobediti dva puta na istom sampionatu. :think:
Znaci dobijamo Brazil Spanci gube od Francuske, pa mi dobijamo Francusku a sa Amerikama sta bude :lol:
:) :clap:
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 129

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]