Teme vezane uz regionalnu ligu
statistika naša dika, što poželiš to naslika :D
svaka im čast kako su to izbrojali, ja sam baš obraćao pažnju na defanzivu, i kad je on bio na terenu uglavnom su bekovi kupili lopte, njemu se lopta odbila u ruke slučajno par puta.
mislim da oni i budućnost mogu realno da eliminišu cedevitu, cibona je opet finansijski pukla i mislim već eliminisana iz borbe za f4, čak mislim da uz par srećnih pobjeda na strani i mega bi mogla da se priključi, mada teško.
Gledao uzivo utakmicu.
Wiliams je pogubljeno usao u 1. pol. buduci da mu je prva utakmica sa klubom te pokusavao da se nagurava ledjima sa Bilanom i Nurkicem i to je bilo cisto silovanje.U tom periodu ih je Jorovic drzao u zivotu.
Vec u 2. pol. Wiliams je radio ono sto najbolje zna, odmotavanje iz pika pod kos, i to je dalo rezultat.
Najveci pogodak Igokee ove sezone je dolazak Gipsona (uz Gordu). Toliko racionalnog stranca odavno nisam gledao u nasim ekipama.
Sa druge strane, najveci promasaji ove ekipe su Mirkovic i Stemberger. Ovog prvog nema nigdje na terenu: ni sut, ni skok, ni blok, dok Stemberger iz nekog razloga previse vremena provodi na terenu za svoj ucinak. Sinoc je opravdao platu trojkom za produzetak kao i jos 2 trojke ranije, ali moj je utisak da bez toga ne postoji na terenu, pogotovo sto je Gajovic proveo svih 40 minuta na klupi.
Igokea je ponovo napravila zajebanu ekipu.Kuci mogu da dobiju sve ekipe,a u gostima ce biti neugodan rival i nasim velikanima,ali i Ciboni i Cedeviti.Nisam pratio njihov raspored sa kime su igrali i sa kime treba da igraju,ali ocekujem ih na F4 ove sezone.Deluju mi jaci od Buducnosti i Cedevite.Olimpija je kasno krenula da igra,a od nase dve ekipe Mege i Radnickog ne ocekujem F4.
Da su Igosi imali ovakav tim od starta mogli su da budu ponovo na prvom mestu na tabeli.Po meni njihova petorka Gipson,Gordic,Dozet,Jorovic i Wiliams moze svima da napravi probleme.Tu na klupi su i Nikolic i Bunic koji su solidni igraci i kao rezervne mogu da budu dobri,a sigurno ce neko od njih da iskoci na nekoj od narednih utakmica.Kao zamene na bekovima su Bakic i Stemberger koji kad udju u seriju trojki mogu da budu jako nezgodni.
Sve u svemu simpaticna ekipa iz Republike Srpske.
Lucky napisao:Gledao uzivo utakmicu.
Wiliams je pogubljeno usao u 1. pol. buduci da mu je prva utakmica sa klubom te pokusavao da se nagurava ledjima sa Bilanom i Nurkicem i to je bilo cisto silovanje.U tom periodu ih je Jorovic drzao u zivotu.
Vec u 2. pol. Wiliams je radio ono sto najbolje zna, odmotavanje iz pika pod kos, i to je dalo rezultat.
Najveci pogodak Igokee ove sezone je dolazak Gipsona (uz Gordu). Toliko racionalnog stranca odavno nisam gledao u nasim ekipama.
Sa druge strane, najveci promasaji ove ekipe su Mirkovic i Stemberger. Ovog prvog nema nigdje na terenu: ni sut, ni skok, ni blok, dok Stemberger iz nekog razloga previse vremena provodi na terenu za svoj ucinak. Sinoc je opravdao platu trojkom za produzetak kao i jos 2 trojke ranije, ali moj je utisak da bez toga ne postoji na terenu, pogotovo sto je Gajovic proveo svih 40 minuta na klupi.
imali su ludu sreću da je gordić bio slobodan i gipson da raskine ugovor ili dobije otkaz u limožu. njih dvojica su ih preporodila. slažem se za štembergera -- imaju na klupi gajovića koji igra sjajno u oba smjera, trudi se, skače za svaku loptu, a oni forsiraju stembergera valjda još ima kredit zbog one trojke protiv zvezde. ja odavno nisam vidio nestabilnijeg igrača. vilijams zna samo da se odmotava u napadu i to je to. i to svaku treću utakmicu. nadam se da nisam u pravu za vilijamsa, ali mislim da će da ih košta ovaj potpis, jer ja ne znam ko će njima da skače protiv zvezda i partizana? jedino možda da ga prebace na 4 a bunića stave na 5-icu pa probaju sa dva centra.
Kad smo vec kod skoka, Gipson ima nestvarno veliki odraz i kupi dosta lopti. Jos kad se ''debeli'' uigra bice to super. Mozda na onu kilazu ne moze visoko da skoci, ali sa onolikim ledjima odlicno zagradjuje reket i to je i sinoc pokazao par puta.
edit:
Njima reper za jacinu ekipe nikako ne treba da budu KKP i CZV.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]