NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Knofler
Stvarno ne znam kako Kobija nije sramota?
Pa jbt gdje ces samo 38 poena da ubacis uz 60% suta iz igre i mizernih 5 ukradenih lopti???

Od tebe ocekujem prosjecno 52 poena, 14 skokova, 9 asistencija i minimum 75% suta, te 50% za trojku...
Korisnikov avatar
By Antoine
Slika
By djuka
Koja je tacno fora sa Rojsom Vajtom, sta se utripovao, nisam propratio uopste?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras u 7 Oklahoma i Toronto na sport klubu.Mozda je vrema da konacno pogledam neki NBA prenos preko TV-a
Korisnikov avatar
By Antoine
djuka napisao:Koja je tacno fora sa Rojsom Vajtom, sta se utripovao, nisam propratio uopste?
Ne znam šta se sad desilo sa njim, ali White boluje od poremećaja ponašanja (anxiety disorder)koji dovodi do preterane zabrinutosti, napetosti, odnosno osećanja straha i nelagodnosti koje utiču na svakodnevno funkcionisanje. Dečko je ozbiljan klinički slučaj, nije šala.
By Letnja_bicikla
Rojs Vajt je odigrao 2 utakmice u predsezoni, nešto malo. Onda je zbog poremećaja ponašanja bio neaktivan, kao nije mogao da se prilagodi ekipi. Imao je neke tripove oko letenja avionom i tako to. Pre 2 nedelje čini mi se, možda ima i manje, Hjuston ga šalje u D-ligu, ali on to odbija jer misli da je suviše dobar igrač za D-ligu i kreće da proziva Hjuston kako ga nije dovoljno podržao u borbi protiv bolesti. I na kraju, kaže kako nije Hjuston kriv, nego je kriva liga zato što ne postoji dovoljno dobar pravilnik o mentalnim bolestima, i velike su šanse da nikad i ne zaigra u NBA. Šteta.
By djuka
Bas steta, jedan od rukija koje sam bas zeleo da gledam ove sezone.
Korisnikov avatar
By Zex88
sto Anderson(ex Cibona) prangija Oklahomu,17p za cetvrtinu.
Korisnikov avatar
By Peja
ahahaha ja ladno gledam sad i reko dal je on, nisam mogao da verujem
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]