Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Antoine
Šipurske livade napisao: Jouns
Neke stvari se nikad ne menjaju.

Odlazak Željka će se odraziti i na selekciju igrača, pogotovo domaćih, to ćemo tek videti. Teško da bi Partizan imao i ovo malo naših igrača da nisu došli zbog rada sa Željkom. Strance ne računam, njih uvek možeš da platiš.

Jedno ime koje prizivate je imalo već usmeni dogovor za sledeću sezonu, koji je odlaskom Željka stopiran.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Inace zaboravih recimo i Stefana Todorovica kao zanimljivo ime posto ne verujem da ce se izboriti za NBA ugovor.

Toine, ja nemam nikakve insajderske informacije, samo pisem sta bih voleo i u kom pravcu bih gledao. Svestan sam ja da od toga nema nista. Za sve ovo sto sam zamislio zaista mislim da bi jedino Sale pokusao, jer mi deluje kao takav tip. Ko god drugi bude na tom mestu nece to ni probati.

Inace, svestan sam da rad sa najtrofejnijim ikada jeste motivacija, ali mi je opet malo cudno sto bi iko od domacih igraca isao kod Zeljka posle tretmana koji su imali Avramovic, Vukcevic, Smajli, Koprivica, Trifunovic, Miletic, Pokusevski, Andjusic, Bosnjakovic itd.

Od svih njih Avram je najbolje prosao i imao najbolji tretman, a realno i za njega mislim da je zasluzio igrama (ne potencijalom) vise terena.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sviđa mi se ova zamisao druga sa Karaburme, ali svesni smo da nema tu puno pameti i da se to neće desiti...

Ono što je sigurno da Sale neće doći ako ne ode Ostoja, jer je Sale - Željko tim, što su momci iz generacije 92 dokazali onom slikom sa Željkom dan nakon ostavke. Ako bi se Sale uhvatio posla, u ono u šta ne sumnjam je da bi mogao da nabije dobru motivaciju ekipi, to je glavna karakteristika njegovih reprezentaitivnih selekcija bila.

Kad smo kod maštanja, ajde ovako da pokušam da na ovo što je Karabu sastavio da dodam nešto...

Ja bih na ovaj sastav dodao obavezno Mihu Petrovića koji će se sigurno vratiti sa koledža, kojem će tebati odskočna daska.

Takođe, kao domaća opcija Stefan Đorđević iz Slaska.

Džounsa ne bih ostavljao, iskreno ne volim ga preterano, mislim da se može naći bolja opcija, a da je plej, kao što su: NWB, Bolomaro ili Montero iz Valensije.

Bongu bih svim snagama ostavio u ekipi, njega bih u svakoj ekipi imao da se pitam, to je Luča - Kalina igrač, za njega obe ruke.

Šta mislite koga bi Bogdan povukao sa sobom ako bi dolazio nazad u KKP? Meni deluje da je o njemu Toine pisao, barem se nadam :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uf ja sam za Mihu bio i ove sezone, smorio sam se ko plovak sto je zapalio preko bare. Mislim da se on nece vratiti prevremeno kao Drezgic.

Aj ovako osim postojecih momaka u timu sta imamo da moze da se probere od domacih opcija?

Iz ncaa seniori koji zavrsavaju ove sezone, a imaju koliko toliko zanimljive sezone za sad su: Matija Belic, Filip Borovicanin, Danilo Dozic, Ahmet Jonovic, Andrej Stojakovic... Deluje mi da je kvalitetom tu jedino Stojakovic kandidat ukoliko nekim cudom ne dobije ugovor u NBA.

Iz G lige i NBA probati sa Bogdanovicem, Todorovicem i Djurisicem. Ostali mi svi deluju sigurni tamo, za sad.

Iz eurokup i fiba BCL ekipa van ABA imamo Stefana Djordjevica, Stefana Nikolica, Pecarskog i Koprivicu kao potencijalne opcije. Kontam da su Pecarski i Koprivica svaki iz svojih razloga manje realni.

Iz regiona Pavle Nikolic, Nikola Tanaskovic, Dusan Miletic, Ognjen Jaramaz, Bogoljub Markovic, Asim Djulovic, Savo Drezgic, Luka Cerovina, Stefan Momirov, Filip Barna mislim da realno zasluzuju da se razmisli o njima.

Imamo onda malo egzotike u smislu Beslaca i Ristica.

I naravno iz evrolige apsolutno svako.

Iz sopstvenih klinaca imamo Danilovica, Bojovica, Sekularca i Illesa u juniorima i Metalcu.

Kod Miska u OKK kao opcija (nerealna verovatno) stoji Backo. I ako smo bas raspolozeni da rizikujemo onda iz KLS tipa Savanovic ili Labovic.

Znam da ne mogu svi oni da budu nosioci igre i da ce verovatno trebati period adaptacije, ali realno nije da nema sta da se probere uz nase momke koji su vec uz prvi tim. Moze se napraviti fino domace jezgro.

Malo slabije pratim komsije, ali ex yu pojacanja su mi isto skroz ok iz ugla atmosfere i uklapanja u tim.
By Šipurske livade
Jeste da nije tema, ali Nick Weiler-Babb je idealan za stranog igraca. Timski igrac, puni sve statistike, nije skorer, ali asistencije, odbrana, timski igrac.
Korisnikov avatar
By Zex88
Камерон Пејн стиже у Партизан.
Нисам сигуран да је у овом тренутку добро решење за Партизан.
Прво би требало да се реши "трулих воћки" па онда да тражи појачања.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Lupanje dodatnog novca u razvaljenu ekipu je sumanuto i glupo. Takodje pokazuje koliko se nema smisla ni hrabrosti za planiranje duze od sezone. Nista drugo ni za ocekivati od, sto bi Skeske rekao, SNS voline. Ova uprava samo nastavlja da zakopava i sebe i nas.

Bolno je ovo gledati. Bilo mi je bolno onomad kad Dule nije imao budzet da sastavi ekipu, ali ovo mi mnogo gore pada.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Pon Dec 22, 2025 7:33 am Lupanje dodatnog novca u razvaljenu ekipu je sumanuto i glupo. Takodje pokazuje koliko se nema smisla ni hrabrosti za planiranje duze od sezone. Nista drugo ni za ocekivati od, sto bi Skeske rekao, SNS voline. Ova uprava samo nastavlja da zakopava i sebe i nas.

Bolno je ovo gledati. Bilo mi je bolno onomad kad Dule nije imao budzet da sastavi ekipu, ali ovo mi mnogo gore pada.
Upravo, ovo je bolnije jer sad imaš para i onda te boli kad vidiš da se TVOJE pare troše na svinjarije ovog tipa.

U ovom trenutku, ja bih izbacio trule voćke, video da ih zavaljam negde po EL, neke otpustio i rešio ih se na svaki mogući način, ko što je urađeno sa Ifeom i Frenkom. Na njihovo mesto bih doveo igrače na tim pozicijama iz regiona (uslovno rečeno domaće), koji imaju za sada dobre sezone, igrače iz EK, ABA, FIBA LŠi slično, da uskoče i da probaju do kraja godine da igraju ovaj nivo, pa ako budu mogli da imamo osnovu za sledeću sezonu.

Evo na prvu po statistici iz EK, Ali Nikolić, Dušan Miletić, Stefan Đorđević, Nikola Tanasković, iz ABA: Bogoljub Marković, Pavle Nikolić, Savo Drezgić.

Ili iz ABA povući neke igrače koji su nosioci ekipa a stranci, da se probaju na višem nivou do kraja sezone... svakako mi nemamo šta da izgubimo

Dovođenje, Pejna, u ovom trenutku, bez da se neko otpusti je suludo iskreno, no ništa neočekivano od nesposobnjakovića.
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледао сам финиш меча Крка-Партизан.
И један детаљ ми је запао за око Вашингтон убацује 40 поен за вођство на мање од три минута до краја,а реакција клупе је...
Као да је сахрана.Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26

Готово је ово[emoji2369] Шта је било са Боломбоје[…]