Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
честитке Звезди на купу. на крају је чини ми се одлучила она тројка Варде, која није ушла, али није требао ни да је узме. иначе у наставку сам имао много мање замерка на суђење, мада је био очигледан пропуст када није суђен онај фаул над играчем у контри кад је судија пустио предност. предност се пушта у фудбалу а у кошарци не.

одушевила ме игра Мицића, некако то након наступа у Аба-Лиги нисам очекивао али данас је доста тога показао.
по мени замерке на рачун Радовића нису на месту. не само да се борио и био један од ретких који је скидао и скокове у нападу, него је дао и неколико важних поена када је Мега јурила прикључак. Криво ми је за Варду; ово му је било можда последња прилика за трофеј, а и борио се као лав. Није заслужио оно скандирање, које су му приредили наши навијачи, али то је више ствар наше културе; тешко да ћемо то некад изкоренити. Није било ни коректно како се Звездин стручни став повео у тој ситуацији, јер је чекао прилично дуго пре него што је реаговао; чак мислим да је Симоновић реаговао пре њих.
Korisnikov avatar
By Nookie
Simon je prvi zamolio da prestanu. Cak je prvi pritrcao da razdvoji Vardu i Katica,svo vreme smirivao. Decko skroz na mestu...
Uzicko kolo pobedilo :dance: :dance: :dance:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]