Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MILOS OBILIC napisao:Decko se ne zove Hames.
Idi gledaj u plafon..
Korisnikov avatar
By lowone
Bravo za Alzirce, ne daju se i igraju fino. Najjaci utisak je onaj "Strucnjak" iz studija koji objasnjava kako je sramota da oni igraju a mi da ne igramo. Jel mi eto imamo na svakoj poziciji boljeg igraca :o :o :o
Sramota kako se razmislja, zato smo tu gde jesmo.
Korisnikov avatar
By Jomer
ovo sto radi Nojer je poezija, ja se secam kad sam trenirao sve mozes da naucis ali ovo izletanje sa gola , ili imas ili nemas, i to razdvaja vrhunske golmane od prosecnih
Korisnikov avatar
By lowone
BogdanB napisao:Mene neko zeza da Kovinjalo kaze ,, Ezil" umesto Ozil? :D

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
ö (umlaut) - izgovara se kada namestimo usta da kažemo o i izgovorimo e

Ali nije to bas tako kao sto on izgovara :D
Korisnikov avatar
By The Answer
U svim tim jezicima koji imaju ta "rtd" O sa crtama, tackama i slicno kao sto su madjarski, norveski, nemacki se to slovo cita kao neka jebena mesavina o i e... jebes ga, ne moz' se napisati izgovor... AL NIJE EZIL!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jomer napisao:ovo sto radi Nojer je poezija, ja se secam kad sam trenirao sve mozes da naucis ali ovo izletanje sa gola , ili imas ili nemas, i to razdvaja vrhunske golmane od prosecnih
Izletao je i on protiv Real Madrida i steta sto ga Ronaldo i Bejl nisu lobovali sa pola terena. Od 3 suta na mecu primi sigurno 1 gol. I nije neki golman. Previse naduvan.

Rodrigez je Dzejms. A taj Hames Rodrigez ne postoji.
Korisnikov avatar
By lowone
MILOS OBILIC napisao:Rodrigez je Dzejms. A taj Hames Rodrigez ne postoji.

James David Rodríguez Rubio American Spanish: [ˈxames roˈðɾiɣes]

Ipak postoji, ako ga Kolumbijci izgovaraju Hames onda je Hames, kako ga drugi izgovaraju nije bitno, barem meni. :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 35

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]