Stare teme
Lika napisao:
Davorpfc napisao:Sljedeci tjedan brđanski derbi BC Versus - Clitorians!!!! bit ce pakleno :dance:
Ooooo medjede, pusticu ti ovaj put, cisto zbog kumstva :D

hehehehe, vidjet cemo, blizi se playoff, treba ''losijeg'' protivnika odabrat.... pitanje sta je bolje, bti 6 ili 7... :whistle:
Korisnikov avatar
By Lika
Davorpfc napisao:
Lika napisao:
Davorpfc napisao:Sljedeci tjedan brđanski derbi BC Versus - Clitorians!!!! bit ce pakleno :dance:
Ooooo medjede, pusticu ti ovaj put, cisto zbog kumstva :D

hehehehe, vidjet cemo, blizi se playoff, treba ''losijeg'' protivnika odabrat.... pitanje sta je bolje, bti 6 ili 7... :whistle:
Meni je brate svejedno, krecem sa 7 ili 8, tako da me kace Predsednikovi sinovi ili Dolan, pa su mi izgledi za drugu rundu dosta tanki, osim ako se u medjuvremenu ne vrati Bledsoe. Onda bi mogao zapapriti ;-)

Ti najvjerojatnije ides na Banjca I Pcele, a po trenutnoj formi ste li-la. A pazi ovo, ako se meni vrati Bledsoe, to znaci da Gerald Green u Pcelama seli na klupu I garant pada za 10-ak indeksa. Znaci, moglo bi biti svasta, a ne treba ni zaboraviti da se blizi trade deadline I neki igraci bi mogli profitirati. ;-)

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Lika
Derbi ovog kola je pred nama, Predsednikovi sinovi protiv Moćnih pčela, a sa druge strane, Madness i Ifrc Clones u posljednjoj šansi da uhvate play off na moj račun. :D
BC Versus i Matorac grabe iz kola u kolo i moglo bi napraviti probleme nekim favoritima u play offu. ;)
Bledso će sigurno zaigrati i po meni biti u najboljoj formi baš pred naš plej-of fantasy.

Ja sam izabrao Peru Antića i Džordana Farmara u nadi da će oni saasvojim terminima i igrama najbolje doprineti mom timu. Gledao sam i da imam solidno pounjen plej-of raspored. Ne oslanjam se uopšte na onih 5 akvizija nedeljno i mislim da neću menjati pobednički tim.

Lauri i Grifin su mi pogoci kao da je reč o prvoj rundi drafta, dok mi je Džordž u debelom padu u poslednje vreme, iako je krenuo silovito u sezonu.
Robin Lopez i Tadeus Jang su mi takođe pogoci (posle ovih trejdova Jang je apsolutni vladar Fiuladelfije, samo da se ne desi neka povreda, Pu, Pu, Pu!). Od Bruklina očekujem da sada furiozno finišira i očekujem da Pirs podigne formu. Takođe, očekujem da je Henson završio sa povredama i da će odraditi svoje do kraja. Treba mi njegov dobar plej-of raspored.

Elem, imam 11 igrača sa dvocifrenim prosekom.

Srećno svima u ovom plej-ofu!
Korisnikov avatar
By Lika
Ode mi i Nene u bolnicu, moram izmisliti neki trejd do 06.03., inače sam j... ježa u leđa :lol:
Mislim da u play off ulazim, no samo sa 8. pozicije.

Edit: evo i Gerald Wallace out indefinetly, Favors i Williams su on i off, Bledsoea čekam 2 mjeseca... Tu sam negdje sa partizanom po povredama. :(
By PREDSEDNIK
Vrlo zanimljiv trejd je prošao.

Možda i najbolja četvorka lige Oldridž+Olinik za Plamlija...i to onog iz Bruklina, koji je 4. opcija u timu na poziciji centra i koji ima 15 minuta u proseku.

Vrlo zanimljivo. Nažalost, nisam bio tu da glasam protiv, ali ne bih nikada imao obraza da pošaljem ovakav trejd.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]