Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
skeske napisao:Samo pare druze, ti fazoni oko neke prijetnje zatvorom huliganima ne piju vodu. Svi oni imaju ledja. Kaznjavaj klub pa kad se ugasi fino nek se tuku gdjke hoce, jebo sport gdje dijete ne mozes odvesti na utakmicu, za koga se igra uopste? Ovo govorim zato sto je sada Zvezda na vrhu, da ne bi bilo da eto pricam da komsiji crkne krava... Sve kaznjavaj i gasi klubove, jebo ovakav sport.
E pa ti sto prave sra*a, njih klub ne zanima.
Korisnikov avatar
By Poštar Malone
Kada gospodin Banjac pise ovakve postove, nesto i u meni proradi "crv" sumnje da nesto u nasoj (?) kosarci ne mirise na dobro. Bio sam odsutan nekoliko dana, nisam pratio forum, pa nisam u toku... Gledao sam prvu utakmicu uzivo, izgubio glas vicuci da ne vredjaju, mislim na moju ekipu, drao sam se iz sve snage "nemojte ljudi, k'o Boga Vas molim", ali ja nemam sinove u pomoci. Pojedini brane neodbranjivo, ali da postoji razlika u pogledima na ova desavanja, to je vidljivo sa Marsa, sve zavisi ko naginje ka kojemu taboru. P.S. Ljut sam na nase "vodjstvo" sto se uopste upustalo u prepisku, ja bih napisao na jedan papir: Saopstenje KK Partizan, a ostalo bi bila prazna stranica, ne bih bavio njihovim optuzbama, jer vidite posle ovih najnovijih kazni da je bas sve izgubilo smisao, pa nigde nisam procitao, a na TV nisam cuo to "vredjanje i psovanje". E', da, imam preko 50 godina, pa pamtim nekoliko "vrucih" dvorana, ovo je bila "decija igraonica" za Jazine, Gripe,...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Kao sto @BogdanB rece, ovo je licemerno, kaznjavaju se klubovi (za sada klub, al videcemo) a organizovane kriminalne grupe "navijace" niko ne dira. Sta vise ili su prijatelji bezbednosnih struktura ili i sami imaju znacke DB-a. A premijer nam se hvali kako je visio na sipci sa tim istim vodjama.
Klubovi nemaju snage da isteraju ovakve navijace (videste ovaj napad od skoro u humskoj), pa su zbog svega u odredjenoj meri jos i primorani da im se dodvoravaju.

Partizan je proslu utakmicu kaznjen za sta? Za "picko ciganska"? Ma dajte bre ljudi "picko ciganska/grobarska" nam je deo folklora, pa i "kulturniji" evropski klubovi imaju ostrije psovke, zvizdanje i psovanje sudija u odredjenim situacijama. Izgleda da ovi u KLS previse gledaju tenis.

Sto rece Savan na pitanje novinara da prokomentarise skandiranje grobara "Savane Turcine napusi se ...", "pa sta ce da skandiraju, da nece mozda kad im dam kos da vicu bravo Savane"
Poslednja izmena od BBBbbb u Čet Jun 02, 2016 10:14 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Potpuna je smejurija kazna za vredjanje.. Pogotovo kad je kreativno skidam kapu.. :D

Slika
Korisnikov avatar
By Poska
SASA BANJAC napisao:
skeske napisao:Ako se ovakve stvari nastave neselektovano kaznjavati ovo je najbolja stvar koja se mogla desiti kosarci. Dakle kaznjavaj za sve, udri po dzepu pa da vidimo dokle ce se desavati. Naravno samo u slucaju ako su isti arsini za sve, a to cemo vidjeti u finalu. Udri po dzepu, to najvise boli. Pa u nekoj perspektivi za 3 godine i pljuvanja i drmanja cemo se sjetiti samo kroz maglu.Treba dozvati stoku pameti na svim stranama.

I da, svako saopstenje kazna 100.000 evra zbog dizanja tenzija, svako spominjanje rivala u negativnom kontakstu po novinama (naravno ako se dokaze a ne da novinari izmisljaju) po 20.000 evra za osobu koja je izjavila (ne za klub). Goni govna iz kosarke, nije im tu mjesto.
@skeske,pa gde si bio godinama u nazad kad su se bacale kese sa urinom I drmale konstrukcije,kad se vikalo pi...ko celava,svinjo debela...Sad smo odjednom svi satro fini,gadljivi smo na navijacka skandiranja...

Za nasilje na utakmicama bih zatvarao na sto godina,ali za skandiranja,povike sa tribina,nikad u zivotu ne bih skandirao jer je besmisleno I to nece da lupi te navijace nego klubove koji I onako mukluk muce sa huliganima...

Sustina je u tome,da ne mogu da se odredjuju pravila od momenta od kog treba kazniti Partizan,ili bar je sramota to primnejivati samo na Partizanu.

Ovakav zulum Zvezdine klike ja nepamtim u skorije vreme...

ja sam malo stariji pa da ti kazem ako je neko izgubio utakmica I utakmica I titular I staroj Jugi zbog atmosphere sa tribina,atmosfere linca I nasilja onda je to partisan,sad njega kaznjavati jer je psovao majku sudiji neki navijac,stvarno je zaprepascujuce...
Све је ок када се ипак на крају препозна шта је у питању, а не једни исти стално да вртимо причу. :D

За казне ћемо тек видети да ли ће бити селективне, највећа глупост је за ово кажњавање, јер није било погрдног скандирања, показују само право лице.

Иначе имам потврђену информацију да ни на једној нашој утакмици није био председник лиге, надам се да ће се то променити у недељу(иако га не бих препознао, има ко ће, па да га поткачимо мало).

Имам осећај да ће саопштење на сајту КЛС-а у понедељак бити на 10 страна, неће моћи да поброје ставке, али кога брига, ми остајемо ту да им поручимо да није крај!
Korisnikov avatar
By skeske
Jao kako ovo nisam prije vidio :D
SASA BANJAC napisao:
Ovakav zulum Zvezdine klike ja nepamtim u skorije vreme...
Ne pamtim ni ja, pamtim samo zulum Partizanove klike :lol:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ovo veceras nije Partizan. Ne znam sta je ovo bilo veceras.

Uopste nemamo niske igrace (1-3) da nam budu korisni. Cvetkovic nikakav celu KLS kao i Vilson. Marinkovic ne zna nista jos od prosle sezone. Vrabac je totalno ispao iz forme koju je imao na pocetku lige. Muric nista. Pored toga,potrefili su se njihovi mnogo dobri procenti i nabili razliku. Pored igraca sto su tanki, Dzikic mnogo lose vodi ekipu celu ligu. Nisam ocekivao da ce pauza ostaviti ovoliki trag,ne licimo uopste na onaj tim koji se zezao sa Cedevitom.

Skinuli smo gace,niko da se pobije,da napravi ostar faul,niko nista. To nismo mi.

Nema predaje.
Korisnikov avatar
By Jomer
jbg vise faktora je uticalo za ovo veceras, jedino sto zameram momcima je zelja, to nije KKP kad se ne bacis za loptu, sad treba da ustanemo iz ovog pepela, i odigramo ovo do kraja

edit sad tek vidim svaka cast navijacima za onakvu podrsku igracima
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 278

Zašto nerealno? - imamo veliki budžet - i[…]