Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Славкану свака част, извукао је максимум из своје каријере, будући да је само сезону и по док јделовао као кошаркаш (2009-2010), све остало било је јадно...
У неким ранијим интервјуима и емисијама у којима је гостовао (СОС канал нпр.) био сам пријатно изненађен кад сам чуо како прича и резонује, очекивао сам неку елоквентност на нивоу Перица Огњеновић-Марко Пантелић Пантела, па ме и не чуди што је вукао добре потезе и вероватно зарадио лепе новце за остатак живота...
Korisnikov avatar
By Gale
E, živo me zanima oće li od njega nešto ispasti. Ako je verovati tzv. internet zajednici, Đoko ima najmanje jedan problem u životu, a to su grozne radne navike ( a moguće i nikakvo razumevanje igre, zaboravio sam).
Sa druge strane, sreo sam ga nekoliko puta oko "Pionira". Đoko je srazmerno građen kao čovek od 180 a ne od 210cm. A ima oko 210. Vrlo čudnovato.
Za ove ostale koje sam viđao se iz aviona vidi da su košarkaši, dugajlije.
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:E, živo me zanima oće li od njega nešto ispasti. Ako je verovati tzv. internet zajednici, Đoko ima najmanje jedan problem u životu, a to su grozne radne navike ( a moguće i nikakvo razumevanje igre, zaboravio sam).
Sa druge strane, sreo sam ga nekoliko puta oko "Pionira". Đoko je srazmerno građen kao čovek od 180 a ne od 210cm. A ima oko 210. Vrlo čudnovato.
Не контам шта је Ваше лордство хтело да каже?
Korisnikov avatar
By Gaja
Kure napisao:
Gale napisao:E, živo me zanima oće li od njega nešto ispasti. Ako je verovati tzv. internet zajednici, Đoko ima najmanje jedan problem u životu, a to su grozne radne navike ( a moguće i nikakvo razumevanje igre, zaboravio sam).
Не контам шта је Ваше лордство хтело да каже?
Mozda mu mali penis u odnosu na visinu :D
Korisnikov avatar
By Kure
Кекееее.... :lol: Лорд је одувек био настран...
Korisnikov avatar
By Gale
Haha, pozdrav .!. za obojicu! :D

Pa, brate, nije onako izdužen kao što košarkaši uglavnom jesu. Treba da vidite Milutinovića naprimer, on izgleda kao izduženi Rodney Trotter. Ili recimo Milutinov, slična priča, s tim što se vidi da je napucan u ramenima. U oba slučaja je očigledno da je reč o košarkašima.

Đoko, sa druge strane, izgleda kao lik sa kojim ste sedeli u klupi u srednjoj. Ne deluje izduženo ( "građen kao lik od 180") , tek kad stane pored vas, provalite da je viši za dve glave.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 34

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]