Stare teme
By Edibledi
Pomaže Bog braćo i sestre!
Hvala Vama koji ste napravili ovaj forum jer
onaj stari oduzima previše vremena.
Biće teško dobiti Igokeu u nedelju. Ako izgubimo neće mi biti mnogo žao jer navijam i za njih da odu u EL.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Glupo je da se stalno prica o sudijama,ali je lepo Dule smislio recenicu a ona glasi da nam sude kao Srbima u Hagu
Korisnikov avatar
By untd
BItno je da smo mi dobili ali da je Ritas pobedio bila bi krađa još veća
Korisnikov avatar
By gramada
Nekako mi je bolje na kosarka ali dobro moze i ovamo i tamo.

Normalno je da podrzavamo Igokeju ali u sutrasnjem mecu samo Partizan,aku sutra pobedimo ondak smo stvarno jaka ekipa, mada i ako ne bude ima revansa u Pioniru.
Korisnikov avatar
By No4
Vujošević apsolutni lider

Trener Partizana Duško Vujošević apsolutni je lider po broju izmena tokom utakmica Evrolige.
Slika

Vujošević nikako nema mira, pa se kod njega igrači koji su na parketu smenjuju "kao na traci". To potvrđuje i činjenica da su crno-beli apsolutni lideri po broju izmena tokom 40 minuta utakmice.

Trener crno-belih izvrši čak 40.2 izmene za 40 minuta. U ovaj prosek uračunate su i izmene obavljene u pauzama između četvrtina.

Koliko je ova brojka velika najbolje govori činjenica da je prosek u ostalim timovima Evrolige 26 izmena po utakmici.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z2DoshvRIi
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
evo i mene drugari !
srecno nam bilo sa novim forumom i sutra se nadam pobedi mada sam najmanje do sada siguran u nju...

pozdrav svima :happy-cheerleaderkid: :happy-cheerleaderkid: :happy-cheerleaderkid:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1422
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]