Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By skeske
Bogami, mi smo ovakve utakmice po pravilu gubili.... Ima u ovoj ekipi nesto.....
Ide na bolje kad smo vratili uloge od pocetka, da Nvora vodi glavnu rijec a Kodi da mu je tu podrska, a drugi unit da vodi Batler i onda na kraju da se finisira sa svim najboljim sto imamo. Ako bi kojim slucajem uspjeli i Virtusa dobiti, bili bi u finoj poziciji.
Bolomb je tu za sledeci period, znacice nam u skoku i odbrani.
Korisnikov avatar
By Zex88
У првом полувремену смо играли само напад,у другом смо заиграли и одбрану и још једна победа на страни..
И још једном стотка..
Нестваран преокрет након апатије у Литванији..
Морам да кажем да је Батлер један господин,а Изинду брат..
И да су судије лопови..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Павле Николић мора бити један од приоритета за лето..
Данас 27п,12ск...

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Odgledao sam deo 2/4 i celu 3/4 protiv Virtusa, moram priznati da je odlično odigrana ta 3/4 i da se sa dosta dobrom energijom odigralo i bilo pametno kada je trebalo. Vrlo zrelo odigrano, u trenutku kada je otišlo na 15 razlike sam prebacio na KKP jer sam video da nema teorije da se to izgubi. Jako bitna pobeda, sa mnogo aspekata i rezultatski i zbog samopouzdanja i zbog neugodnosti protivnika.

Dobrić koji se koristi kao Gagi Milosavljević ili Pera Božić/Kecman u svojim danima mi je najjači utisak, upravo je njegova odbrana i donela prelamanje protivnika i naterala ih na greške (8 sekundi i slično).

Na dobrom ste putu, fino izgledate, rezultati su tu, treba to održavati i ako budete zdravi možete dosta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ушли смо преозбиљно разнели у 1/4 Емираћане и онда смо се ослонили на игру 1 на 1 и изгубили 20 разлике очас посла.
Полувреме нас је спасило,дошли смо себи и онда свако по мало и преломили..
На крају,10 разлике изгубимо за 30с после ТО.

Страшно битна победа,да оно што смо урадили на гостовањима да наплатимо у Арени.

Боки је још увек ван форме,али одмах учинак..

Идемо даље,иду Израелци.

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгубили Жалгирис и Монако..Кад би још и Пао..

• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 38
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Treba dovesti i Barnu iz FMPa.