Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
micky napisao:Jel ima snimak tekme?
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=WjcL1cDTIis[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Gaja
Podrzavam Saleta sto se tice Gudure...
Mislim da ce ulaziti ako dodje do situacija sve ili nista. I ako Bog da za godinu dve dodje do nivoa BB a verujem da moze i vise.
Svidja mi se sto i ako ima odlican ulaz nije zapostavio sut.
I da odlicna tekma i cestitam na pobedi :)
Korisnikov avatar
By Peja
dobric spakovao megi 22 poena

9 skokova, 4/9 trojke..

treba li ga ocekivati u zvezdi dogodine?

lik je u ovoj mini ligi davao podosta poena i zvezdi i partizanu i megi a mislim i metalcu, to su sve ABA ligasi

za njega je sigurno pogubno da ostaje ovamo..

zapravo idealno bi bilo da fmp izbori ABA pa da ostane
Korisnikov avatar
By MileBL
Dobric bi za svoju poziciju trebao malo vise igrati sa loptom u rukama, Fmp se bas pati sa prenosom lopte, organizacija napada je sva na Filipu i Djokovicu, tu bi trebao Dobric da uskace kao pomoc.
Recimo meni se bas svidja Guduric jer radi sve sto bi trebao jedan moderan bek raditi
Korisnikov avatar
By MileBL
Inace sinoc mi se jedna stvar nije svidela u nasoj odbrani a i pre sam o tome pisao a to je losa reakcija odbrane na napade u izolacijama. Sve bih nekako razumio da oni imaju klasu od igraca koje jako tesko cuvati ali nama jedan polu rekreativac Vilijams uzme loptu i lagano prenese preko celog terena i zavrsi 1 na 1 bez ikakve pomoci ostalih igraca, gotovo sam siguran kada bi samo pokazali zonu da bi se on pogubio i ne bi znao kuda udara. Takodje bar pet puta su nam prodali pik cetvorke i petice kao da sa loptom napada Bjelica a ne Velickovic koji nije ni senka igraca koji je bio, u takim situacijama trebamo pomagati da oni budu prisiljeni na sto veci broj pasova jer je ocigledno da im ne funkcionise timska igra. Takodje Radonja je trebao biti spreman na to jer je Dzikic poznat kao trener koji najvise forsira napad u izolacijama.
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:Inace sinoc mi se jedna stvar nije svidela u nasoj odbrani a i pre sam o tome pisao a to je losa reakcija odbrane na napade u izolacijama. Sve bih nekako razumio da oni imaju klasu od igraca koje jako tesko cuvati ali nama jedan polu rekreativac Vilijams uzme loptu i lagano prenese preko celog terena i zavrsi 1 na 1 bez ikakve pomoci ostalih igraca, gotovo sam siguran kada bi samo pokazali zonu da bi se on pogubio i ne bi znao kuda udara. Takodje bar pet puta su nam prodali pik cetvorke i petice kao da sa loptom napada Bjelica a ne Velickovic koji nije ni senka igraca koji je bio, u takim situacijama trebamo pomagati da oni budu prisiljeni na sto veci broj pasova jer je ocigledno da im ne funkcionise timska igra. Takodje Radonja je trebao biti spreman na to jer je Dzikic poznat kao trener koji najvise forsira napad u izolacijama.

valjalo bi reci da je novica dobrim delom zasluzan za bjelicin razvoj..dosta je bjelica u vreme 2009-2010 pokupio od novice..

novica je bio jedan od kompletnijih igraca u evropi, nesto kao bjelica prosle sezone u feneru
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahaha,tek sam sad izvalio kako je Gudura izlomio Dzivdzana :D

Slika
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26