Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Valjda ce nam ovi sto odlaze igrati za dobre pare oprostiti bar jednu platu, Miler bi trebao biti prvi koji ce dobiti jak ugovor.
Recimo Simon i Stimac nisu imali u karijeri trofejnu sezonu kao ovu, oni bi mogli na racun toga oprostiti koju platu.
Korisnikov avatar
By The Answer
Lucky napisao:Sasvim normalna stvar je dolazak i odlazak sa foruma u zavisnosti od rezultata. Prvi ja sam se registrovao negdje oko F4 2010, a sjecam se da je tada bilo Cigana jedva za pelcer. :D Zex se tada momacki borio sa gomilom Grobara, a danas potpuno suprotno stanje.
Doduse, uvijek ima izuzetaka, pa se tako neki registruju kada njihovom klubu krene nizbrdo, kao npr. Poska. :D Da sam sujeveran rekao bih da je on baksuz. :lol:
Dolazak na neki forum zbog uspeha kluba mogu da razumem, ali posle toga odlasci i dolasci u zavisnosti od uspeha- nikako ne podrzavam. Znaci ja cu sada da obitavam ovde jer je moj klub sampion a kad neko drugi bude sampion onda cu da se sakrijem? Ne ide to tako. Ok, moze da postoji zasicenje od foruma, svako od nas ima to s vremena na vreme, pa pise redje ili napravi pauzu, ali da se odlazi kad je lose i dolazi kad je dobro-njah. Samo pogledas ko je nestao u poslednjih godinu a ko ostao, oni koji su najvise provocirali, pretili i busali se su nestali a ostali normalni.
Korisnikov avatar
By The Answer
MileBL napisao:Valjda ce nam ovi sto odlaze igrati za dobre pare oprostiti bar jednu platu, Miler bi trebao biti prvi koji ce dobiti jak ugovor.
Recimo Simon i Stimac nisu imali u karijeri trofejnu sezonu kao ovu, oni bi mogli na racun toga oprostiti koju platu.
Ja sam ipak pre za to da nam plate sto su uopste igrali za nas. To je bolja opcija.
Korisnikov avatar
By MileBL
The Answer napisao:
MileBL napisao:Valjda ce nam ovi sto odlaze igrati za dobre pare oprostiti bar jednu platu, Miler bi trebao biti prvi koji ce dobiti jak ugovor.
Ja sam ipak pre za to da nam plate sto su uopste igrali za nas. To je bolja opcija.
Sprdas se bezveze, naravno da igracima treba isplatiti sve sto je ugovoreno.

Ali recimo jedan Nelson je oprostio jednu ili dve plate kad je odlazio u Pao, bar je tako pisano, pa ne vidim razlog i cudjenje kad bi i pomenuti nesto oprostili jer cisto sumnjam da mi nemamo problema sa placanjem kao i svaki drugi sportski kolektiv u Srbiji.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja se sprdam a ti predlazes neko oprastanje plata? Zbog cega? Umesto klub bonuse da im da zbog osvojenih titula I postignutih uspeha. Tako bar normalan svet radi.
Korisnikov avatar
By Zex88
E da,naklon do poda za Filipa Djordjevica.. Dosao je posle i na Kalis..
Korisnikov avatar
By Mutinjo
The Answer napisao:
Lucky napisao:Sasvim normalna stvar je dolazak i odlazak sa foruma u zavisnosti od rezultata. Prvi ja sam se registrovao negdje oko F4 2010, a sjecam se da je tada bilo Cigana jedva za pelcer. :D Zex se tada momacki borio sa gomilom Grobara, a danas potpuno suprotno stanje.
Doduse, uvijek ima izuzetaka, pa se tako neki registruju kada njihovom klubu krene nizbrdo, kao npr. Poska. :D Da sam sujeveran rekao bih da je on baksuz. :lol:
Dolazak na neki forum zbog uspeha kluba mogu da razumem, ali posle toga odlasci i dolasci u zavisnosti od uspeha- nikako ne podrzavam. Znaci ja cu sada da obitavam ovde jer je moj klub sampion a kad neko drugi bude sampion onda cu da se sakrijem? Ne ide to tako. Ok, moze da postoji zasicenje od foruma, svako od nas ima to s vremena na vreme, pa pise redje ili napravi pauzu, ali da se odlazi kad je lose i dolazi kad je dobro-njah. Samo pogledas ko je nestao u poslednjih godinu a ko ostao, oni koji su najvise provocirali, pretili i busali se su nestali a ostali normalni.
: Prvi ce da pobegne kad ciganija ne bude prva :lol: :lol:

Cestitke na tituli.

Vasa je bas luda glavudza, nemam drugo objasnjenje
Korisnikov avatar
By Poštar Malone
Iskrene cestitke, bili ste bolji tokom citave sezone, pokazale su sve vase utakmice, gubile ste kada Vam nije bilo "o glavu", pobedjivali u najvaznijim mecevima (sem CSKA i Partizan kup, malo da se nasalim), sve je to vidjeno u ABA ligi, Evroligi, vidi se to i na spisku selektora, a kako vidim videce i pojedini igraci u svojim dzepovima, kada Vas napuste. Zelim Vam puno zdravlja i srece gospodo forumasi s druge strane terena, a za ostalo...
  • 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]