Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Hmmm Nookie krenuo radikalno :D
Ali ima rezona, priznajem.
Već sam rekao sto puta i ponavljam : Mislim da će Miljen biti fantasy keva ako dobije minutažu.
Al' za Vasu ne znam.

Što se Mege tiče, nadam se nekom čudu, koje bi tu dovelo i Mitrovića, koji teško da će u Zvezdi videti parket.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Miljenovic odlicno resenje.Imace minutazu.
Ipak ja ocekujem dva centra u Megi bez kojih nece moci nista da urade u ABA ligi.
Korisnikov avatar
By Kure
Ha, ha, Lorde već ti vidim pola fantazi tima na pleju Miljen i Vasa, bek BB - zacementirano do kraja sezone... :lol:
Korisnikov avatar
By Nookie
Gale napisao:Hmmm Nookie krenuo radikalno :D
Ali ima rezona, priznajem.
Već sam rekao sto puta i ponavljam : Mislim da će Miljen biti fantasy keva ako dobije minutažu.
Al' za Vasu ne znam.

Što se Mege tiče, nadam se nekom čudu, koje bi tu dovelo i Mitrovića, koji teško da će u Zvezdi videti parket.
Cim je sezona zavrsena,pocelo se sa pripremama za sledecu. Ne spavamo,cutimo i radimo :D :D pratimo trziste,skautiraju se igraci :D ...Covic patriotsi napadaju sve trofeje u predstojecoj sezoni :lol:
Korisnikov avatar
By Gale
Kure
Haha, pa da :D
Zato centarski deo ekipe mora da me prosere od samog starta.
Who dares, wins baby

Nookie, predlažem sledeće poteze :
1)Konsultacije sa Karaburcem oko mogućih indeksnih dometa Bobinatora; 2 ) konsultacije sa Ljubišom Trgovčevićem ( ako je taj čovek još živ) oko Darkana.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Gale

Pazi stoji da ce mozda Miljen i Vasa jedan drugog pomalo da guse, ali to i ne mora da bude slucaj. Ako pogledamo realno, vidimo da njih dvojica komotno mogu zajedno u petorci da budu, a i u Super ligi se videlo da Micicu ipak svremena na vreme prija klupa... Imace Vasa prednost u odnosu na Miljena, ali mislim da ce moci i jedan i drugi zadovoljavajucu minutazu da imaju. Dosta zavisi od toga kakvu ce unutrasnju liniju da sklope za predstojecu sezonu. U principu ocekujem da Dangubic igra mnogo bolje uz Miljenovica nego sto je to bio slucaj kad je bio uparen sa Vasom. Dobra stvar kod Mege je sto su im mnogi igraci polivalentni i to im daje mogucnost raznih kombinacija na parketu.

Sto se tice indeksnih zveri iz Mege, ja bih pucao na Radovica (odlican skakac),a Vasa i Miljen khm, mislim da ce Miljen biti konstantniji (tipa indeks 8-15 po kolu) dok ce Vasa ici od sjaja do ocaja (tipa -3 pa do 25). Vasi treba ubosti formu, kad je u formi punice svakog, cim vidis da pada sa formom prodaj ga odmah i ne vracaj narednih 5-6 kola.
Korisnikov avatar
By Gale
Videćemo, za sad sam oprezan. Do sada ništa sa Miljenom nije pošlo po planu.
Bez zezanja ću biti očajan ako na kraju taj mali ne napravi značajnu karijeru.
Da Mega sklapa timčinu (za moj ukus) , sklapa.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mene najvise zanima kojim ce se centrima Misko okrenuti. Prosto ne vidim domace opcije koje mogu to kvalitetno da pokriju, a da nisu preskupi. Znaci jedino neki stranci padaju na pamet Ameri, Francuzi i koktel Afrikanaca.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 141

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]