Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nisam znao da je i tu bio na probi.
Kakva je to tada ekipa bila, a priče pre nego sto počela sezona,ako imamo dve pobede,bice dobro :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Jomer
BogdanB napisao:Pogotovu pre te sezone. Igrao u Španiji 3-4 minuta i doveden je na preporuku Lončara

Preporucio Scepa, igrao zajedno sa MAricem u granadi ;) :)

@Valderama je u pravu Maric je bio na probi u Zadru da li to leto ili leto pre, i tamo su procenili da nije dovoljno dobar :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Videh neka monstruozna kucanja Tanaskovica, ali ipak, Robinson je imao prednost koji je sam u kontri, propao kada je skočio

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Treba da igra Tanaskovic makar desetak minuta od jeseni.

Amerikanac, Radicevic ( Peno, Tepic, Pot )
Marinkovic, Vilson
Lukovic ( Cakarevic ), Andric
Novica, Tanaskovic
Amerikanac, Marinkovic, Koprivica

Sa tim da bi na poziciji beka bio ubacen jos neki klinac, verovatno neko iz Dinamika i mozda fali jos neka 4 iz Dinamika neki klinac ako ima.
Korisnikov avatar
By skeske
Nije da je ovo neki pokazatelj, ali definitivno momku treba dati sansu. Imace ozbiljnih problema sa starijim igracima ali mora se prekaliti....
Korisnikov avatar
By Poska
Мора да почне да игра на 3. Ни прво ни последње крило које игра без дриблинга. Може да преузима, има главу, има брзину, шут ће доћи вежбом, има и атлетике ту и најважније иде константно на скок. Вањи треба дати лопту у руке ове године и то је то.
Korisnikov avatar
By Poska
Коју способност?
By milanezija
Gledam sad u20, i mislim da bi Vanja i Sloba uz nekog kombo beka lagano izgurali sezonu na dvojci, dovesti Pena na keca, i uz njih 4 naći nekog klinca za 5og beka i vozi. Što se mene tiče, preživeo bih i Tepića/Radičevića umesto Pena, ali amer kombo je pod obavezno. Gotivan igrač je i Rakočević ovaj, možda bi se moglo videti s njim. Tanas da bude startna trojka, Andrić back-up, i to je solidna kombinacija
Korisnikov avatar
By Karaburac
Tesko da ce Rakocevic da napusta Ameriku pre kraja studija...
Meni je Sloba daleko od Vanje, nisam uveren u njegov seniorski potencijal. Ima dobru kontrolu lopte, ali nisam siguran da fizicki moze da isprati zahteve seniorske kosarke za dvojku. Ja sam se odavno nadao za njega da cemo ga u mladjim kategorijama gurati na 1, pa da igra nekog komba (Jaramaz, Nedovic fazon), ali ne vidim pomaka u tom smislu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 147
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]