Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
det kud bi interesting :think:

a pricali smo da je prosla sezona najjaca sezona u regionalnoj ligi , sta li ce biti tek ove godine ?! :D

samo neka dovode i svi da dovode i to pametno i kvalitetno !!! prosto jedva cekam pocetak
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:det kud bi interesting :think:

a pricali smo da je prosla sezona najjaca sezona u regionalnoj ligi , sta li ce biti tek ove godine ?! :D

samo neka dovode i svi da dovode i to pametno i kvalitetno !!! prosto jedva cekam pocetak

Najizjednacenija, sam kvalitet je mozda i najgori u poslednjih 6-7 godina po mom misljenju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
MILOS OBILIC napisao:Planinic je dobar igrac,ali nije prava 5 jer je premekan.Ocekujem da ga Milicic i Katic pojedu

Nisam nesto stekao utisak da je mekan....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:
MILOS OBILIC napisao:Planinic je dobar igrac,ali nije prava 5 jer je premekan.Ocekujem da ga Milicic i Katic pojedu

Nisam nesto stekao utisak da je mekan....
Ja kas dam gledao Siroki video sam da ga stavljaju i na 4
Korisnikov avatar
By zola
Gde je mekan Planinic, decko se sasvim korektno nosio sa Pekovicem preprosle sezone. Za jadransku ligu je vrhunski igrac

Cedevita bi ovih dana trebalo da potpise Repesu. Stvari postaju sve ozbiljnije
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:A ko im je tad bio 5? Posto ja to nisam nesto primetio...
Šakić. :lol:
Mani MO-a, spržila ga vrućina...
By dexy
Mišljenja sam da Planinić uopšte nije mekan igrač. Kompletan je igrač, ima i snagu i tehniku.
Što se Miličića tiče, je li potpisao ili nije? Pročitao sam dosta oprečnih informacija.
Takođe, veliko je pitanje koliko je on uopšte zainteresovan za ozbiljnu košarku (moje mišljenje).
Korisnikov avatar
By Gale
O-ho, fantasy zlato Planinić u Ciboni, je l' ? Sjajno.
Ako se po jutru dan poznaje, biće izgleda zanimljiva sezona.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]